Neler Yeni

İp çalınırsa ne yapmam gerekir

jrurahera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Burak karahan
az önce ts 3 girdim bir sunucuya ve ip olayları falan döndüğü için ts3 sildim sonradan ama bir sunucuya girdiğim için çoktan geçti cs1.6 sunucusuydu diyelim ıp mi buldular ne yapacağım nerden anlayacağım pcme erişip erişmediklerini ve internetimi kapatayım yeni internetemi geçeyim?

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
modemdeki reset e basılı tutarsan ip değişiyor eğer saldırıya uğrarsan bunu yap

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
az önce ts 3 girdim bir sunucuya ve ip olayları falan döndüğü için ts3 sildim sonradan ama bir sunucuya girdiğim için çoktan geçti cs1.6 sunucusuydu diyelim ıp mi buldular ne yapacağım nerden anlayacağım pcme erişip erişmediklerini ve internetimi kapatayım yeni internetemi geçeyim?
ip ile nerdeyse hiçbir şey yapamazlar önemli olan şey bilgisayarına sızmamış olmaları

jrurahera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Burak karahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ip ile nerdeyse hiçbir şey yapamazlar önemli olan şey bilgisayarına sızmamış olmaları
hiçbir dosya falan indirmedim dedigim gibi sadece ts girdim ve denetim masasından sildim birde cs1.6 da sunucularına girdim okadar

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
saldırıda ne yaparlar veya nasıl anlayacağım
birisinin senin bilgisayarın saldırması için ip den daha fazlasına ihtiyacı var bir klasör veya dosya ya da bir linkle erişim sağlayabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

hiçbir dosya falan indirmedim dedigim gibi sadece ts girdim ve denetim masasından sildim birde cs1.6 da sunucularına girdim okadar
endişelenecek bir şey yok ama diyorsanız ben endişeliyim ne yapabilirim virüs olup olmadığını bir antivirüs programıyla kontrol edebilirsiniz

jrurahera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Burak karahan
birisinin senin bilgisayarın saldırması için ip den daha fazlasına ihtiyacı var bir klasör veya dosya ya da bir linkle erişim sağlayabilir
yani bir şey yapamazmı sadece dedigim gibi ip gözüküyor heralde ts 3 de ondan şüphelendim başka ne dosya ne link e gittim nede başka
birşeye

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
saldırıda ne yaparlar veya nasıl anlayacağım
ddos atarlar mesela internete giremezsin yada bilgisayarına sızarlar bilgisayarını kontrol edebilirler modemin fişini çekersen kurtulursun örnek:

ddos atarlar mesela internete giremezsin yada bilgisayarına sızarlar bilgisayarını kontrol edebilirler modemin fişini çekersen kurtulursun örnek:
Tabi burada bir oyun satın aldı illegal yoldan öyle yedi ama yinede modemle alakalı

jrurahera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Burak karahan

Tabi burada bir oyun satın aldı illegal yoldan öyle yedi ama yinede modemle alakalı
hocam videoyu izleyemiyorum neden yaş kısıtlaması yada ytde kullanılabilir diyor

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,841
Üyeler
163,563
Son üye