Golf 4 R32
80+ Silver
Hayır değilÖyle mi gerçekten ip11 daha iyi değilmi
Hayır değilÖyle mi gerçekten ip11 daha iyi değilmi
İp11 bana kalırsa Apple'nin çıkarmış olduğu en kötü telefon. Ekranı gerçekten rezalet ve bu yüzden kamerası ne kadar iyi bile olsa ekran yüzünden kötü duruyor.İpadler pahalı değil mi nekadaea bulurum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öyle mi gerçekten ip11 daha iyi değilmi
Gayet de duruyor. Şu furyayı bitirin artık, parasına değmez o ayrı ama en ucuz sıfır iPhone olarak alınır.Kuzenimde iphone 11 var ekranı güzel durmuyor. Ekran önemliyse samsung alabilirsin.
Bende amoled ekran var onunla kıyasladım ve ekranı gerçekten güzel durmuyor kenarları çok kalın.Gayet de duruyor. Şu furyayı bitirin artık, parasına değmez o ayrı ama en ucuz sıfır iPhone olarak alınır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
IOS - 3 Günlük iPhone 11 128GB Deneyimlerim ve 2023'de alınır mı?
2 sene %100 kalmasına imkan yok, 5 ay sonra 99'a düşer sonra 1-2 ayda bir %1 pil sağlığı düşer. bende iphone 14 var 8 ay da %97 düştü pil saglıgı dediginin imkanı yok 2 yılda %100 e gitmesiforum.donanimarsivi.com
Dostum AMOLED EKRAN DİYOSUN Gözünü seveyim bi zahmet sırıtsın. Kendi klasmanında LCD olarak en iyi ekranlardan. Öyle piksel sayma gibi durum yok. Nazlı olmayınBende amoled ekran var onunla kıyasladım ve ekranı gerçekten güzel durmuyor kenarları çok kalın.
piksel gözüküyor demedim zatenDostum AMOLED EKRAN DİYOSUN Gözünü seveyim bi zahmet sırıtsın. Kendi klasmanında LCD olarak en iyi ekranlardan. Öyle piksel sayma gibi durum yok. Nazlı olmayın
tamam renkler güzel siyahlar hafif gri ee başka? çerçevesi kalın tamam bitti. alan kişi göze alıp alıyor ki yine de estetik.piksel gözüküyor demedim zaten
doğru sorun butamam renkler güzel siyahlar hafif gri ee başka? çerçevesi kalın tamam bitti. alan kişi göze alıp alıyor ki yine de estetik.