IPAD 10.NESİL Vatan Computer

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
10. nesil fiyasko çıktı paranızı kaybetmeyin tarzı videolar forum başlıkları görmüştüm yabancı sitelerde. Kullanan deneyimleyen arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi?

Fiyat uygun olsa bile önermiyorum. 9. Nesilden tek farkı tasarım. 9. nesil + kalem çok daha mantıklı.

İşlemci daha iyi
Type-c girişli / monitöre bağlanıyor çoklayıcı ile usb takılabiliyor klavye mouse takılabiliyor.
Kamera 3 kat daha iyi
Tam ekran

bence 9.nesil ile arasında çok fark var 9.nesil 7600 bu 9600 şahsi fikrimdir 2000tl fark değer.

Kendim 10. Nesil kullanıyorum, 9. nesil kullanan bir yakınım da var. Hiç uzatmayayım aradaki fiyat farkına değer tableti keyfi almıyorsan.

Keşke alsaydım şu an 12.000 TL oldu. En ucuz alınabilir düzgün bir yerde 11300 TL.

• Beğen
Reaksiyonlar: flyn
Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
Merhaba iPad 10 aldım kurulum yaptım .ancak telefondaki gibi Touch ID farklı .ekranı açmak için düğmeye basmam gerekiyor yani dokunmatik değil .ayarlarını yaptım .aynı .servisi aradım normal dedi .kullanıcılar da da böylemi ? Telefondaki gibi Touch ID dokunmatik mi ?

Merhaba iPad 10 aldım kurulum yaptım .ancak telefondaki gibi Touch ID farklı .ekranı açmak için düğmeye basmam gerekiyor yani dokunmatik değil .ayarlarını yaptım .aynı .servisi aradım normal dedi .kullanıcılar da da böylemi ? Telefondaki gibi Touch ID dokunmatik mi ?
dostum konu 10 ay öncesi hortlatmasan keşke ve ayrıca alakasız.Gerekli bölüme sorunum var diye konu açarsan daha faydalı olur.
konu karşımıza çıkınca indirim var diye giriyor insanlar,yanıltıcı oluyor...

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,598
Üyeler
191,130
Son üye
mskemal
Geri