❌İndirim Bitti! IPad 11.Nesil (A16) Wi-Fi 256GB 16.149tl

Knk 128 ulaştı ne iş

10. Nesil ile aynı sadece işlemci geliştirilmiş ve baz ürün 128 gb olmuş artık. Alınır mı alınır 10. Neslin bile gideri var hala çizim ve ders oyun vs için güzel tablet bence 60 hz ekranı takmazdanız benim için bi etkisi yok derslerde kullanıyorum mesela oyun da oynarım

10. Nesil ile aynı sadece işlemci geliştirilmiş ve baz ürün 128 gb olmuş artık. Alınır mı alınır 10. Neslin bile gideri var hala çizim ve ders oyun vs için güzel tablet bence 60 hz ekranı takmazdanız benim için bi etkisi yok derslerde kullanıyorum mesela oyun da oynarım
60hz dehşetül ala olsa alınmaz. Teknolojisi bu kadar "ileri"yken ekran tirt oğlu tirt.

vay arkadaş gürgençler de böyle yapmaya başladıysa kime güvenecek bu millet

1742296715584.png

2 yıl önce aldığım alt düzey bir tablet olan matepad11 bile 120 hz

7000tlye kalem klavye ile almıştım :D

vay arkadaş gürgençler de böyle yapmaya başladıysa kime güvenecek bu millet

Alıntıyı görüntüle

Banada 128 gönderdiler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 yıl önce aldığım alt düzey bir tablet olan matepad11 bile 120 hz

7000tlye kalem klavye ile almıştım :D

Tmm sen onu kullan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyatlara çıkıldıysa bence m2 yada m3 air tercih edilmeli

? M2 23 24k m2 30k aradaki 10-15 bin farkı öde alalım ayrıca m2nin hiç avantajı yok günlük kullanımda aksine şarjı sömürüyor, m3 hakkında bilgim yok

3 Gb ramli iPad kullanıyorum ram çatır çatır yetiyor 6gb ramli android telefonumdan hızlı çalışıyor. Bunun rami de yeter.

3 Gb ramli iPad kullanıyorum ram çatır çatır yetiyor 6gb ramli android telefonumdan hızlı çalışıyor. Bunun rami de yeter.
Heh bende neredeler diyordum 60hz iPhone 120hz Android'e bedel 3gb ramli ayfon 8gbli Android'e bedel diyenler. Bitmediniz ...

Heh bende neredeler diyordum 60hz iPhone 120hz Android'e bedel 3gb ramli ayfon 8gbli Android'e bedel diyenler. Bitmediniz ...
3gb ramli telefon 8gb ramli telefondan iyi performans veriyorsa android'in oturup ağlaması lazım.
120hz android 60hz iphone'a bedel falan demedim ben. Ram kullanımı konusunda ios androidi tokatlar seksene böler.

Tatmin olmayanlar için.
Ahh şu takım tutar gibi marka fanatikliğiniz yok mu insanı öldürüyor fanboyların ve apple haterlarının siyaha beyaz demeleri

Son düzenleme:
3gb ramli telefon 8gb ramli telefondan iyi performans veriyorsa android'in oturup ağlaması lazım.
120hz android 60hz iphone'a bedel falan demedim ben. Ram kullanımı konusunda ios androidi tokatlar seksene böler.

Tatmin olmayanlar için.
Ahh şu takım tutar gibi marka fanatikliğiniz yok mu insanı öldürüyor fanboyların ve apple haterlarının siyaha beyaz demeleri
O kadar alakasız videolar ki :) Haklısın hocam doğrudur. 3gb ram > 12gb ram

O kadar alakasız videolar ki :) Haklısın hocam doğrudur. 3gb ram > 12gb ram
Yazdığım mesajı düzgün anlamamışsın ben hiçbir yerde 3 gb ram 8-12gb rama bedel yazmadım. 3gb Ramlı telefon 12 gb ram kullanan telefondan hızlı çalışıyor diyorum yani ramin (iphoneiçin) performans ve hız ile pek alakası olmadığını savunuyorum. Ayrıca iphoneda 4gb ram var çok az demek kadar da saçma bir şey yok 4gb ram var fakat içinde android yüklü değil ios var, ios android kadar ram istemiyor tasarımından kaynaklı bir şey. Bu elma ile armudu kıyaslamak oluyor.

Yazdığım mesajı düzgün anlamamışsın ben hiçbir yerde 3 gb ram 8-12gb rama bedel yazmadım. 3gb Ramlı telefon 12 gb ram kullanan telefondan hızlı çalışıyor diyorum yani ramin (iphoneiçin) performans ve hız ile pek alakası olmadığını savunuyorum. Ayrıca iphoneda 4gb ram var çok az demek kadar da saçma bir şey yok 4gb ram var fakat içinde android yüklü değil ios var, ios android kadar ram istemiyor tasarımından kaynaklı bir şey. Bu elma ile armudu kıyaslamak oluyor.
Bu mesaja karşı çıkmam doğru. Fakat ayar oluyorum şu 60hz telefonum android 120hz'den iyi yok 3gb rami android'in 8iyle aynı diyenlere. Kusura bakmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,375
Üyeler
183,107
Son üye
TheSOSgal
Geri