Neler Yeni

❌İndirim Bitti! IPad 11.Nesil (A16) Wi-Fi 256GB 16.149tl

MoonWalk

80+
bakmadım hocam sepette yazıyordu 50 lira neymiş:D
Daha düşük fiyatlı ürünlerde iş görüyor ama, mesela Hepsiburada %3 veriyor. Önceden %5 Plus puan veriyordu bu arada Pazarama, sonradan %10'a çıkardı. 500TL'lik ürün için %10 indirim gibi bir miktar da kötü değil, bu bütçeler için iyi değil tabii.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,759
İsim
uwu
Ben kullanıyorum 60 hz hiç rahatsız etmiyor tablette yağ gibi akıyor halen zaten apple ürünlerinin 60 hz hissiyatını androidin 120 hz hissiyatını tercih ederim.Bir de iphone kullanıcısıysanız ipad almak çok daha mantıklı.
bende 60hz ios kullanıyorum benide rahatsız etmiyor ama 3 hafta önce okulda nöbetçiyken 1 el telefonları değiştirdik 13 pm den oynayınca beni 11 in yavaşlığını iliklerime kadar hissettim.. 120fps oled vs 60 fps ips gibi bi durum

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Kaan
Daha geçen hafta aldım 128 gb 11. nesli aynı paraya bilsem buradan alırdım. Nakit parası olanlar için güzel fırsat, sadece 2 taksit oluyor olması ise kötü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
z
3. ipad oldu yeter artık durdurun beni
Mesaj otomatik birleştirildi:

1742065432244.png

beyler bir hata olabilir mi 8 diyor rame 6 olcak

Son düzenleme:

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
Ömer Murat KARACA
çöp işlemcili s9fe+ al di mi bu paraya bunun yerine

kullanmadan yorum yapmayın yahu
İşlemci hariç İpad, S9FE+'ın getir götürünü yapar hocam tek cpu yönünden bakmamak lazım

S9 128gblik versiyonu 20bin civarlarinda 4 bin lira fark var yarısı kadar depolama sunuyor. islemci olarak ipad gpu olarak s9 önde sayılır ekran rahatsız etmezse dediginiz gibi ipad alınabilir.
S9'un SD Kart desteği var, hafıza çok problem olmaz diye düşünüyorum. Kutusundan kalem de çıkıyor, İpad'e kalem de alınınca fiyat farkı kalmıyor zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
z
İşlemci hariç İpad, S9FE+'ın getir götürünü yapar hocam tek cpu yönünden bakmamak lazım

S9'un SD Kart desteği var, hafıza çok problem olmaz diye düşünüyorum. Kutusundan kalem de çıkıyor, İpad'e kalem de alınınca fiyat farkı kalmıyor zaten
tft ekran falan rezalet yani gittim mağazada denedim kötü uygulamalara hızlı hızlı bastım tablet çöktü stabil çalışmıyorsa anlamı yok

omer1902

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Ömer

sd karta uygulama yükleyemezsiniz hocam ki günümüzde oyunlar ve uygulamalar cok yer kaplamakta. Kalem kısmında kalite farkı var mıdır hic bilmiyorum ama fiyat yönünden düşünürsek haklısınız

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
Ömer Murat KARACA
tft ekran falan rezalet yani gittim mağazada denedim kötü uygulamalara hızlı hızlı bastım tablet çöktü stabil çalışmıyorsa anlamı yok
14 ay kullandım hocam, 3 uygulama aynı anda bile açıp kullandım donma kasma yok. Ha İpad kadar hızlı değildir ancak ekranı da bataryası da kalemi de gayet iyi düzeyde. Oyunlarda 30FPS sabitliyor CPU'yu kısıtlamış Samsung, tek sorunu buydu.

sd karta uygulama yükleyemezsiniz hocam ki günümüzde oyunlar ve uygulamalar cok yer kaplamakta. Kalem kısmında kalite farkı var mıdır hic bilmiyorum ama fiyat yönünden düşünürsek haklısınız
Hocam 14 ay kullandım, 128 + 128 SD kart ile, 128GB depolama, sadece uygulamalar için çok ama çok yeterli. kalan her şeyi SD Kart'a atarsanız fazlasıyla iş görüyor.

Top Bottom