- Reaksiyon skoru
- 1,150
Knk 128 ulaştı ne iş
60hz dehşetül ala olsa alınmaz. Teknolojisi bu kadar "ileri"yken ekran tirt oğlu tirt.10. Nesil ile aynı sadece işlemci geliştirilmiş ve baz ürün 128 gb olmuş artık. Alınır mı alınır 10. Neslin bile gideri var hala çizim ve ders oyun vs için güzel tablet bence 60 hz ekranı takmazdanız benim için bi etkisi yok derslerde kullanıyorum mesela oyun da oynarım
2 yıl önce aldığım alt düzey bir tablet olan matepad11 bile 120 hz
7000tlye kalem klavye ile almıştım![]()
Bu fiyatlara çıkıldıysa bence m2 yada m3 air tercih edilmeli
Heh bende neredeler diyordum 60hz iPhone 120hz Android'e bedel 3gb ramli ayfon 8gbli Android'e bedel diyenler. Bitmediniz ...3 Gb ramli iPad kullanıyorum ram çatır çatır yetiyor 6gb ramli android telefonumdan hızlı çalışıyor. Bunun rami de yeter.
Heh bende neredeler diyordum 60hz iPhone 120hz Android'e bedel 3gb ramli ayfon 8gbli Android'e bedel diyenler. Bitmediniz ...
O kadar alakasız videolar ki3gb ramli telefon 8gb ramli telefondan iyi performans veriyorsa android'in oturup ağlaması lazım.
120hz android 60hz iphone'a bedel falan demedim ben. Ram kullanımı konusunda ios androidi tokatlar seksene böler.
Tatmin olmayanlar için.
Ahh şu takım tutar gibi marka fanatikliğiniz yok mu insanı öldürüyor fanboyların ve apple haterlarının siyaha beyaz demeleri
Yazdığım mesajı düzgün anlamamışsın ben hiçbir yerde 3 gb ram 8-12gb rama bedel yazmadım. 3gb Ramlı telefon 12 gb ram kullanan telefondan hızlı çalışıyor diyorum yani ramin (iphoneiçin) performans ve hız ile pek alakası olmadığını savunuyorum. Ayrıca iphoneda 4gb ram var çok az demek kadar da saçma bir şey yok 4gb ram var fakat içinde android yüklü değil ios var, ios android kadar ram istemiyor tasarımından kaynaklı bir şey. Bu elma ile armudu kıyaslamak oluyor.O kadar alakasız videolar kiHaklısın hocam doğrudur. 3gb ram > 12gb ram
Bu mesaja karşı çıkmam doğru. Fakat ayar oluyorum şu 60hz telefonum android 120hz'den iyi yok 3gb rami android'in 8iyle aynı diyenlere. Kusura bakmayın.Yazdığım mesajı düzgün anlamamışsın ben hiçbir yerde 3 gb ram 8-12gb rama bedel yazmadım. 3gb Ramlı telefon 12 gb ram kullanan telefondan hızlı çalışıyor diyorum yani ramin (iphoneiçin) performans ve hız ile pek alakası olmadığını savunuyorum. Ayrıca iphoneda 4gb ram var çok az demek kadar da saçma bir şey yok 4gb ram var fakat içinde android yüklü değil ios var, ios android kadar ram istemiyor tasarımından kaynaklı bir şey. Bu elma ile armudu kıyaslamak oluyor.