Tüm replikalar birbirinin kopyası neredeyse.Arkadaşlar pek bütçem yok sadece genel soru çözmek basit not tutmak için günlük işimi görsün yeterli çabuk bozulmayacak 8-9 ay götürebilecek bir model tavsiyeniz var mıdır ? Teşekkürler.
Peki kullanımı hakkında bir bilgin var mı yani aşırı berbat işlevsiz bir kullanım sağlamaz herhalde avuç içi reddi olması ve aşırı sapıtmaması yeterli benim için çizim yapmayacağım sonuçta.Tüm replikalar birbirinin kopyası neredeyse.
Bunlar genelde 8 9 ay götürmüyor ama fiyatları zaten ucuz oluyor
Herhangi bir mağazada tablet kalemi diye aratman yeter
Avuç içi reddi en büyük sıkıntı be hocam palm rejection diye geçiyor dediğin modeller amma velakin ne kadar işlevsel çalışıyor bilgim yok replika kullanmadım hiçPeki kullanımı hakkında bir bilgin var mı yani aşırı berbat işlevsiz bir kullanım sağlamaz herhalde avuç içi reddi olması ve aşırı sapıtmaması yeterli benim için çizim yapmayacağım sonuçta.
çakmanın piyasası ne kadarArkadaşlar pek bütçem yok sadece genel soru çözmek basit not tutmak için günlük işimi görsün yeterli çabuk bozulmayacak 8-9 ay götürebilecek bir model tavsiyeniz var mıdır ? Teşekkürler.
600 ile 1.500 arası falan galibaçakmanın piyasası ne kadar
sahibinden üzerinden ikinci el orj kalem al ben aldım usbc modelini sorunsuz kullanıyorum tabletimde aynı seninkinden600 ile 1.500 arası falan galiba
Kaça aldınız hocamsahibinden üzerinden ikinci el orj kalem al ben aldım usbc modelini sorunsuz kullanıyorum tabletimde aynı seninkinden
kalemi sahibinden üzerinden aldım 2200 TL yeKaça aldınız hocam