IPad A16 için kalem ve kılıf önerisi

Reaksiyon skoru
6
Bütçe
2300
Arkadaşlar selam. iPad A16 için kılıf ve kalem önerisi istiyorum bütçem çok yok. Kılıfa 700-800 lira kadar, Kaleme de 1.5k kadar bütçe ayırabilirim. Yani toplam bütçe 2.3k falan. Önerilerinizi bekliyorum.

kılıfı da sheindan yeni hesap indirimi ile falan alırsanız 100-200e gelir
bütçe dostunun da dostu bi öneri sizin için.
Ama sheindan alırsanız 9-20 gün civarında geliyor trden alıcaksanız modelini beğendiğinizi alabilirsiniz çoğunun malzemeleri dahi aynı.

kılıfı da sheindan yeni hesap indirimi ile falan alırsanız 100-200e gelir
bütçe dostunun da dostu bi öneri sizin için.
Ama sheindan alırsanız 9-20 gün civarında geliyor trden alıcaksanız modelini beğendiğinizi alabilirsiniz çoğunun malzemeleri dahi aynı.
Çok teşekkürler hocam. Peki kalemin ürün kalitesi ve kullanışı nasıl? Tabi bir apple pencil performansı beklemiyorum ama derste kullanım için memnun edecek seviyede mi sizce?

Çok teşekkürler hocam. Peki kalemin ürün kalitesi ve kullanışı nasıl? Tabi bir apple pencil performansı beklemiyorum ama derste kullanım için memnun edecek seviyede mi sizce?
açık konuşayım bu da yurtdışından geliyor ve birkaç yerde videosunu izledim , gayet iyiydi incelemeleri palm rejection var çok önemli bir özellik bi orjinal kalem olamaz ama oldukça memnun edicektir.

Geri