Neler Yeni

Yardım Ipad 2 alınır mı ? Mantıklı mı?

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Hüseyin Atik
Arkadaşlar öyle video izlemek, internette dolaşmak, film izlemek, pdf açmak gibi işlemleri karşılayabilecek bir tablet arıyorum. İkinci el sitelerinde 400 TL'ye Ipad 2 gördüm ve almak istedim. Fakat İOS sürümü eski olduğu için Youtube dahil birçok programın indirilemeyeceğini öğrendim. Bu cihazlara herhangi bir şekilde Appstore'den inmeyen programlar indirilemez mi? 2011 yılında çıkmış bir tablete 400 TL vermek sizce mantıklı mı? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Arkadaşlar öyle video izlemek, internette dolaşmak, film izlemek, pdf açmak gibi işlemleri karşılayabilecek bir tablet arıyorum. İkinci el sitelerinde 400 TL'ye Ipad 2 gördüm ve almak istedim. Fakat İOS sürümü eski olduğu için Youtube dahil birçok programın indirilemeyeceğini öğrendim. Bu cihazlara herhangi bir şekilde Appstore'den inmeyen programlar indirilemez mi? 2011 yılında çıkmış bir tablete 400 TL vermek sizce mantıklı mı? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Hocam bende beyaz modeli var 2013 veya 14te almıştık youtube çok lazımsa safariden oluyor,oyunlara sürümü yetiyor kasmadan oynanıyor (asphalt 9 pubg tarzı hariç).Günlük işlerini görür almak istersen.

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Hüseyin Atik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bende beyaz modeli var 2013 veya 14te almıştık youtube çok lazımsa safariden oluyor,oyunlara sürümü yetiyor kasmadan oynanıyor (asphalt 9 PUBG tarzı hariç).Günlük işlerini görür almak istersen.
İOS sürümü 9.3.5 mi hocam?

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Peki hocam alınır diyorsunuz yani. Piyasası nedir hocam kaça alırsam kazıklanmış olmam?
Yani o işler için alınır,oyun oynanamak için önermem clash royale falan indirirseniz olur.Piyasasını bilmiyorum ortalama fiyatlara bakın ona göre alın.

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Hüseyin Atik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani o işler için alınır,oyun oynanamak için önermem clash royale falan indirirseniz olur.Piyasasını bilmiyorum ortalama fiyatlara bakın ona göre alın.
Yok hocam oyun gibi beklentilerim yok zaten çok fazla. Günlük kullanımda safaride falan çok takılma yapıyor mu peki?

ÖrdekAbi

80+ Silver
hiç önermem bu ne yavaşlık dersin youtube inmior ama app storede başka cihazdan youtube indirdiysen geçmişten indirebilirsin genel olarak çöker alacaksan önerim en düşük ipad mini 2 veya ipad 5. nesil fln (ipad 2 ve ipad mini1 kullanmış olarak)

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Yok hocam oyun gibi beklentilerim yok zaten çok fazla. Günlük kullanımda safaride falan çok takılma yapıyor mu peki?
Çok değilde yine iphone 11e göre yavaş kalıyor o tarz bir cihaz kullanıyorsanız gözle farkedersiniz.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
hocam galiba sizin gözünüz 144hz yanlış anlamayın ama biraz kullandım yani yavaş bayada bi kasıyor yani
Cihazdan cihazada değişiyor onlar o yüzden direk kötülemeyin cihazı.144hz ksımı anlamadım.

ÖrdekAbi

80+ Silver
Cihazdan cihazada değişiyor onlar o yüzden direk kötülemeyin cihazı.144hz ksımı anlamadım.
yani biraz fazla iyimiş gibi diyorsunuz akıcıymış gibi demek istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullanılmayacak şekilde mi kasıyor hocam
yok tabii ki öyle değil ama safariden youtebeye giriyorsun video açıyorsun görüntü kalitesini seçiyorsun fln baya yavaş yapıyor bu işlemleri beni hep sinir edior die duvara atmıştım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,125
Üyeler
166,889
Son üye
berkekkoc
Top Bottom