Neler Yeni

Yardım Ipad 2 alınır mı ? Mantıklı mı?

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
yani biraz fazla iyimiş gibi diyorsunuz akıcıymış gibi demek istedim
Dediğim gibi arkadaş yüksek seviye bir telefon kullanıyorsa aradaki akıcılık farkını gözle hisseder yoksa o kadar fark yok normal bir telefon kullanıyorsa.Hatta akıcılığında pek bir problem yok biraz daha geç açılıyor uygulamalar.

ÖrdekAbi

80+ Silver
Dediğim gibi arkadaş yüksek seviye bir telefon kullanıyorsa aradaki akıcılık farkını gözle hisseder yoksa o kadar fark yok normal bir telefon kullanıyorsa.Hatta akıcılığında pek bir problem yok biraz daha geç açılıyor uygulamalar.
doğru söylüyorsun

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Hüseyin Atik

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Benim gözümde eski artık almaya değmez ve kasıyor ama eski ortalama bi telefon kullanıyorsan çok hissetmesin ama yeni nesil telefon fln kullanıyorsan baya yavaş gelir
hqdefault.jpg

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar öyle video izlemek, internette dolaşmak, film izlemek, pdf açmak gibi işlemleri karşılayabilecek bir tablet arıyorum. İkinci el sitelerinde 400 TL'ye Ipad 2 gördüm ve almak istedim. Fakat İOS sürümü eski olduğu için Youtube dahil birçok programın indirilemeyeceğini öğrendim. Bu cihazlara herhangi bir şekilde Appstore'den inmeyen programlar indirilemez mi? 2011 yılında çıkmış bir tablete 400 TL vermek sizce mantıklı mı? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
En son 4 yıl önce kullandım o zaman bile çok kasıyordu 😅

Mert

80+ Silver
iPad 7 altına para vermek mantıklı değil. Ucuz olması şartıyla 5’e kadar bakılabilir.

Top Bottom