IPad 7-8-9 parmak izi tuşu vs iPad 10 açma tuşu

Tuş

• Yeni 10-11 model ipad

Oylar: 3 75.0%
  • Eski 7-8-9 model ipad

Oylar: 1 25.0%

• Oy kullanan toplam üye
    4

babaprolar201784

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
59
Alt ortada bulunan tuş öncekilerde vs şuanki iPad 10 ve 11(11le 10 aynı bence) hangisi daha mantıklı ve güzel duruyor?

son ipad ekranı + o kavisli köşeler olacak köşeli kenarlar uzun kullanımda aşırı iz yapıyor.

kenarlar
1749064631727.webp

ekran
1749064655460.webp

böyle yapsalardı daha iyi olurdu . oyun oynayanlar kılıfsız kullanıyor ipad ler ağır uzun kullanımda ipad 10 ve 11 parmağın ırzına geçiyor

Pubg gibi 4 parmak oynanan oyunlarda hepsini denememe rağmem ıpad 8ve 9 da daha hissiyatlı ve rahat oynadım

Hocam ekran 60 Hz olması ve IPS olması hiç önemli değil benim için. Bikac oyun oynuyorum bide YT izliyorum okadar
bende almayı düşünmüştüm ama işte 60 fps sıkıntı ben hayatsız gibi pubg oynuyorum hep emülatörden oynadım ipad modunda tablete geçmeyi aşırı istiyorum bir yandan bir yandan da pc de oynamanın keyfi başka (ultra hd 120 fps) gibi bide hep sağlam maçlar sıkılmıyorum .

neyse konu dışına çıkmayayım şuan güncel alınacak olursa ipad 11 tercih edilmeli onun dışında 10 uzun süre götürür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pubg gibi 4 parmak oynanan oyunlarda hepsini denememe rağmem ıpad 8ve 9 da daha hissiyatlı ve rahat oynadım
ele tam oturuyor onların hissiyatı bambaşka sanki cihaz elinle bütünleşmiş gibi keşke ipad mini5 in kasa tasarımını koruyup 120 hz versiyonunu yapsalar

bende almayı düşünmüştüm ama işte 60 fps sıkıntı ben hayatsız gibi pubg oynuyorum hep emülatörden oynadım ipad modunda tablete geçmeyi aşırı istiyorum bir yandan bir yandan da pc de oynamanın keyfi başka (ultra hd 120 fps) gibi bide hep sağlam maçlar sıkılmıyorum .

neyse konu dışına çıkmayayım şuan güncel alınacak olursa ipad 11 tercih edilmeli onun dışında 10 uzun süre götürür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ele tam oturuyor onların hissiyatı bambaşka sanki cihaz elinle bütünleşmiş gibi keşke ipad mini5 in kasa tasarımını koruyup 120 hz versiyonunu yapsalar
iPad 6 oda ama kenarları sivri can acıtıyor

Hocam iPad 10 ile memnunum, 11 çok çok gerekli değil tablet tablettir 😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,750
Üyeler
183,886
Son üye
a.dogduu