babaprolar201784
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 59
Alt ortada bulunan tuş öncekilerde vs şuanki iPad 10 ve 11(11le 10 aynı bence) hangisi daha mantıklı ve güzel duruyor?
Hocam anlamadımson ipad ekranı + o kavisli köşeler olacak köşeli kenarlar uzun kullanımda aşırı iz yapıyor.
Hocam ben iPad 10 gümüş kullanıyorum sizce güzel mi?kenarlar
Alıntıyı görüntüle
ekran
Alıntıyı görüntüle
böyle yapsalardı daha iyi olurdu . oyun oynayanlar kılıfsız kullanıyor ipad ler ağır uzun kullanımda ipad 10 ve 11 parmağın ırzına geçiyor
güzel hocam kullanım tarzına göre değişir ama şuan ortalamanın üstünde bir tablet tek eksisi ips ve 60hz olmasıHocam ben iPad 10 gümüş kullanıyorum sizce güzel mi?
Hocam ekran 60 Hz olması ve IPS olması hiç önemli değil benim için. Bikac oyun oynuyorum bide YT izliyorum okadargüzel hocam kullanım tarzına göre değişir ama şuan ortalamanın üstünde bir tablet tek eksisi ips ve 60hz olması
bende almayı düşünmüştüm ama işte 60 fps sıkıntı ben hayatsız gibi pubg oynuyorum hep emülatörden oynadım ipad modunda tablete geçmeyi aşırı istiyorum bir yandan bir yandan da pc de oynamanın keyfi başka (ultra hd 120 fps) gibi bide hep sağlam maçlar sıkılmıyorum .Hocam ekran 60 Hz olması ve IPS olması hiç önemli değil benim için. Bikac oyun oynuyorum bide YT izliyorum okadar
ele tam oturuyor onların hissiyatı bambaşka sanki cihaz elinle bütünleşmiş gibi keşke ipad mini5 in kasa tasarımını koruyup 120 hz versiyonunu yapsalarPubg gibi 4 parmak oynanan oyunlarda hepsini denememe rağmem ıpad 8ve 9 da daha hissiyatlı ve rahat oynadım
iPad 6 oda ama kenarları sivri can acıtıyorbende almayı düşünmüştüm ama işte 60 fps sıkıntı ben hayatsız gibi pubg oynuyorum hep emülatörden oynadım ipad modunda tablete geçmeyi aşırı istiyorum bir yandan bir yandan da pc de oynamanın keyfi başka (ultra hd 120 fps) gibi bide hep sağlam maçlar sıkılmıyorum .
neyse konu dışına çıkmayayım şuan güncel alınacak olursa ipad 11 tercih edilmeli onun dışında 10 uzun süre götürür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ele tam oturuyor onların hissiyatı bambaşka sanki cihaz elinle bütünleşmiş gibi keşke ipad mini5 in kasa tasarımını koruyup 120 hz versiyonunu yapsalar