Neler Yeni

IOS Ipad 7. nesil şifre unuttum (YARDIM)

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Güzel kardeşim benden tableti saklamak için dün gece 4 haneli ve sayılı bir şifre koydu ama şuan dersi var ve şifreyi unutmuş.

Ne yapabilirim arkadaşlar şuanda 1 deneme hakkım var sonra 30 dk bekleme süresi olacak tek deneme hakkı var ama nasıl sıfırlayacağım ?

Itunes indirdim tabletide olması gerektiği gibi bağladım usb ile bilgisayara bağladım fakat Itunes store da gözükmedi ? (Itunes da giriş yapıp apple hesabıyla kendi bilgisayarımı yetkilendirdim)

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım

mythrowib

80+ Silver
Güzel kardeşim benden tableti saklamak için dün gece 4 haneli ve sayılı bir şifre koydu ama şuan dersi var ve şifreyi unutmuş.

Ne yapabilirim arkadaşlar şuanda 1 deneme hakkım var sonra 30 dk bekleme süresi olacak tek deneme hakkı var ama nasıl sıfırlayacağım ?

Itunes indirdim tabletide olması gerektiği gibi bağladım usb ile bilgisayara bağladım fakat Itunes store da gözükmedi ? (Itunes da giriş yapıp apple hesabıyla kendi bilgisayarımı yetkilendirdim)
ipad i kapat pc ye bağla pc ye iTunes yüklü ztn girişe yapmışsın ipad i kurtarma moduna al din akşam sihirli elmada izlemiştim. d ondan sonra pc den sıfırla

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ipad i kapat pc ye bağla pc ye iTunes yüklü ztn girişe yapmışsın ipad i kurtarma moduna al din akşam sihirli elmada izlemiştim. d ondan sonra pc den sıfırla
Tamamsağol deniyorum ama tekrar çünkü olmamıştı

mythrowib

80+ Silver

Bu arada kardeşinin tableti senden saklamasıda değişik bir olay genelde abiler koyardı şifreyi oyuncu değişikliği olmuş 😂

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada kardeşinin tableti senden saklamasıda değişik bir olay genelde abiler koyardı şifreyi oyuncu değişikliği olmuş 😂
Aslında doğru olan o öylede yapmıştım ama sonradan benim tabletim benim şeysilerim cart curt dedi iyi niyetli babamda gününün yarısını oyunda geçiren kardeşimi haklı buldu.(Gününün yarısı mecaz değil gerçek)

Top Bottom