Neler Yeni

İnceleme İpad 7. Nesil Uzun Kullanım sonrası Deneyimlerim

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Merhaba arkadaşlar. 1 ayı aşkındır İpad 7. nesil kullanıyorum. Size bu 1 aylık deneyimlerimi aktarmaya çalışacağım.
EKRAN: Ekranı gayet iyi. 10.2'' büyüklüğünde. Yani ne çok küçük , ne çok büyük. Ama benim sevmediğim bir özelliği çok toz tutması.Tablet toz tutuyor arkadaşlar ama bu bir sorun oluşturmuyor yani :)
BATARYA: Bataryası 8227 mAh olması çok iyi. Size uzun süre kullanım fırsatı sunuyor.
KAMERA: Kameralarından çok bir şey beklememek lazım. Sonuçta bu bir telefon değil. Ama yinede söyliyeyim. Arka kamerası gayet iyi. fakat ön kamerasının kalitesini beğenmedim.Sanki düşük kalitede çekiyor gibi.
OYUN TESTLERİ: Tablet neredeyse her oyunu oynatır. Pubg Mobile'de Akıcı ve en yüksek ayarlarda 60FPS rahatça oynayabiliyorsunuz.Sadece çok nadir Sanhok haritasında 1-2 tane drop yiyebilirsiniz ama dediğimgibi çok nadir.
HOPARLÖR: Hoparlörü iyi fakat insan keşke daha iyi olsaydı diyor.

Evet arakadaşlar benim aklıma gelenler bunlar eğer eklememi istediğiniz bir şey varsa eklerim.

Mileven

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar. 1 ayı aşkındır İpad 7. nesil kullanıyorum. Size bu 1 aylık deneyimlerimi aktarmaya çalışacağım.
EKRAN: Ekranı gayet iyi. 10.2'' büyüklüğünde. Yani ne çok küçük , ne çok büyük. Ama benim sevmediğim bir özelliği çok toz tutması.Tablet toz tutuyor arkadaşlar ama bu bir sorun oluşturmuyor yani :)
BATARYA: Bataryası 8227 mAh olması çok iyi. Size uzun süre kullanım fırsatı sunuyor.
KAMERA: Kameralarından çok bir şey beklememek lazım. Sonuçta bu bir telefon değil. Ama yinede söyliyeyim. Arka kamerası gayet iyi. fakat ön kamerasının kalitesini beğenmedim.Sanki düşük kalitede çekiyor gibi.
OYUN TESTLERİ: Tablet neredeyse her oyunu oynatır. PUBG Mobile'de Akıcı ve en yüksek ayarlarda 60FPS rahatça oynayabiliyorsunuz.Sadece çok nadir Sanhok haritasında 1-2 tane drop yiyebilirsiniz ama dediğimgibi çok nadir.
HOPARLÖR: Hoparlörü iyi fakat insan keşke daha iyi olsaydı diyor.

Evet arakadaşlar benim aklıma gelenler bunlar eğer eklememi istediğiniz bir şey varsa eklerim.
sence o paraya daha iyileri varmı?

Top Bottom