tamer oyunda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,658
Merhabalar. iPad 7. Nesil tabletim var. PUBG Mobile’da 4:3 yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? (Geniş ekran)
Mesaj ve reaksiyon sayılarının orantısından belli kimin mesaj kasmaya çalıştığı.Terbiyesizlik yapma mesajı sana yazmadım madem bana cevap veriyorsun sen mesaj kasmaya çalışıyorsun senin gibilerin yeri technopat çöplüğüdür git kendi çöplüğünde takıl millete bulaşma lütfen
benim mesajımı alıntıladı ona cevap veriyorumBana demişti kanka.
AYNEN BANA YAZMADINmesajı sana yazmadım
Daha önce bilmediğim iyi tarafına yazdım mesajı, ancak 2 yüzlü olduğun için mesajı kime yazdığım sana kalmışAYNEN BANA YAZMADIN
Mesaj ve reaksiyon sayılarının orantısından belli kimin mesaj kasmaya çalıştığı.Terbiyesizlik yapma mesajı sana yazmadım madem bana cevap veriyorsun sen mesaj kasmaya çalışıyorsun senin gibilerin yeri technopat çöplüğüdür git kendi çöplüğünde takıl millete bulaşma lütfen
Daha önce bilmediğim iyi tarafına yazdım mesajı, ancak 2 yüzlü olduğun için mesajı kime yazdığım sana kalmış![]()
sen nediyosun kime sallıyosun belli değilMesaj ve reaksiyon sayılarının orantısından belli kimin mesaj kasmaya çalıştığı.
Yazık sizin kafanıza....
Bi bitmediniz aammıınn...
En iyi cevabı hakediyorsun. Böyleleri yüzünden ben kötü biri oluyorum.Mesaj ve reaksiyon sayılarının orantısından belli kimin mesaj kasmaya çalıştığı.
Yazık sizin kafanıza....
Bi bitmediniz aammıınn...
Sana sallıyorum kardeşimsen nediyosun kime sallıyosun belli değil
1-tamam-Boş bir konu
-saçma bir oyun
-Gereksiz bir kişilik
Sana hayatında iyi şanslar...
Yapılıyor ki soruyor musun ? Hocam yapılması imkansız biliyorsun di mi?Yapılıyor ki soruyorum.
Kuzeninin kardeşi senin neyin oluyor?1-tamam
2-kuzenimin kardeşi için yapmaya çalışıyorum
3-sen çok gereklisin