Neler Yeni

❌İndirim Bitti! iPad 9. Nesil 8999 TL 🔥🔥🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Hamit
Amaç medya tüketimiyse bu fiyata honor pad 9 veya matepad 11.5 daha mantıklı bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Hamit
honor pad x9 gayet yeterli medya tüketimi için katılıyorum
Aynen x9 bile yeter bence de. Ekran ve işlemci daha iyi olsun bütçe var denirse de diğer iki model olabilir. İpadler zaten ekran kasa oranı sebebiyle medya tüketimine çok ugun cihazlar değiller

SadeceSeyf

80+ Gold
Amaç medya tüketimiyse bu fiyata honor pad 9 veya matepad 11.5 daha mantıklı bence
İlerde yenileme de problem çıkıyor. Apple tüm ürünleri para ediyor. ama matepad 11.5 bence ikinci elde yarı fiyatından aşağıya düşer

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Hamit
İlerde yenileme de problem çıkıyor. Apple tüm ürünleri para ediyor. ama matepad 11.5 bence ikinci elde yarı fiyatından aşağıya düşer
Hocam yaşanan ekonomik krizle birlikte artık hiçbir elektronik pek değer kaybetmiyor gibi :) örneğin ipad 9 ile matepad 11.5 ikinci elde yakın fiyatlarda şu an ama talep durumuna bakmak lazım tabii

SadeceSeyf

80+ Gold
Hocam yaşanan ekonomik krizle birlikte artık hiçbir elektronik pek değer kaybetmiyor gibi :) örneğin ipad 9 ile matepad 11.5 ikinci elde yakın fiyatlarda şu an ama talep durumuna bakmak lazım tabii
İnanın bana geçen hafta 4k ya sattilar bu tableti. daha kaç aylık cihaz maalesef satılmıyor. Ölü fiyatları olması lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Hamit
İnanın bana geçen hafta 4k ya sattilar bu tableti. daha kaç aylık cihaz maalesef satılmıyor. Ölü fiyatları olması lazım.
Matepad 11.5 mu hocam? Bedavaymış keşke ben alabilseydim valla. Tabii ki apple ürünleri her zaman değerini daha fazla koruyor ama eski tasarımlı ipadleri pek sevemedim hem ekran küçük hem de ekran oranı sebebiyle dizi film izleme işi kötü. Yoksa tabii her açıdan tablette ipad iyidir.

Cahit Emin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Cahit Emin
Top Bottom