🔥İndirim Ipad A16 128gb - 12.250TL hepsiburada kupon ( Sadece Mavi Kaldı )

Bende de yok. Olaydı çocuğa alırdın

Bi kısma ipad bi kısma macbook kuponu tanimlamislar heralde bana ipad yerine macbook kuponu gelmiş

Ekler

• 1000306064.webp
    1000306064.webp
    98.3 KB · Hit: 151
İpad Air ile ne farkı var acaba bunun
İşlemci, ekran ve birkaç yazılımsal özellik farkı var. Daha çok profesyonel alanda kullanılacaksa air alınabilir ama ortalama bi kullanıcı için baz model yeterli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle bi mail geldi. Herhalde kampanya detayında olan linkten biri aldı diye oldu. Bilmiyordum böyle bir şeyin olduğunu
1749545419737.webp

İşlemci, ekran ve birkaç yazılımsal özellik farkı var. Daha çok profesyonel alanda kullanılacaksa air alınabilir ama ortalama bi kullanıcı için baz model yeterli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle bi mail geldi. Herhalde kampanya detayında olan linkten biri aldı diye oldu. Bilmiyordum böyle bir şeyin olduğunu
Alıntıyı görüntüle
mobilden otomatik refli link gönderiyordu galiba

Hesaplarınızı kontrol edin, benim hesaba 250 lira üzeri 251 vermiş, başka hesaba 2250 vermiş hemen kullandım. 650 küsür de bonus verdi, satın almadan kontrol edip varsa kampanyalara da katılın. Diğer hesaplardan birine de 130 lira bakiye vermiş.

Güzel indimmiş de enparaya 6 taksit yok

Hesaplarınızı kontrol edin, benim hesaba 250 lira üzeri 251 vermiş, başka hesaba 2250 vermiş hemen kullandım. 650 küsür de bonus verdi, satın almadan kontrol edip varsa kampanyalara da katılın. Diğer hesaplardan birine de 130 lira bakiye vermiş.
Hocam premium kullanıcısı mıydınız verdiği hesapta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,103
Üyeler
183,064
Son üye
bugra34
Geri