M mustafadb 80+ Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 285 Reaksiyon skoru 150 19 Nisan 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Ucuza iPad Air 1 aldım. iOS 12.5 yüklü. Bu tablete yapabileceğimiz bişey var mı? Android'de rom vs atılıyor ios da daha güncel kullanabileceğim bir yol var mı? Tablet ile ilgili önerileri alabilir miyim ?
Merhaba arkadaşlar. Ucuza iPad Air 1 aldım. iOS 12.5 yüklü. Bu tablete yapabileceğimiz bişey var mı? Android'de rom vs atılıyor ios da daha güncel kullanabileceğim bir yol var mı? Tablet ile ilgili önerileri alabilir miyim ?
şahin doğan 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 19,119 Reaksiyon skoru 12,358 19 Nisan 2023 #2 Maalesef öyle bir seçenek yok. mustafadb yazmış: ios da daha güncel kullanabileceğim bir yol var mı? Devamı için tıklayın...
Maalesef öyle bir seçenek yok. mustafadb yazmış: ios da daha güncel kullanabileceğim bir yol var mı? Devamı için tıklayın...
M mustafadb 80+ Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 285 Reaksiyon skoru 150 19 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 şahin doğan yazmış: Maalesef öyle bir seçenek yok. Devamı için tıklayın... YouTube filan yükleniyor şuan ama ilerisi için bir çözüm aradım. Jb filan yapanlar varmış
şahin doğan yazmış: Maalesef öyle bir seçenek yok. Devamı için tıklayın... YouTube filan yükleniyor şuan ama ilerisi için bir çözüm aradım. Jb filan yapanlar varmış