Neler Yeni

🔥İndirim iPad Air 5. Nesil M1 64 GB 17.299 TL 🔥🔥

Hozy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Özay Balcı
Eğer üniversite ve benzeri eğitim amaçlarıyla alacaksanız illaki Apple Pencil da alacaksınızdır. Onun için de Apple Pencil USB-C ve 2. nesil olmak üzere iki seçeneğiniz var ve asıl gerekli özellikler manyetik şarj vb. gibi şeyler için 2. nesil tercih etmelisiniz ki bu da tabletin maliyetini 21 bin TL gibi yerlere çıkarır.

Bunun yerine eğitim indirimiyle yeni iPad Air 11 inç (6. nesil) alacak olursanız Apple Pencil Pro ücretsiz geliyor. Bu nesil tablet de 128 GB depolamadan başlıyor ve M2 işlemcisi var. Fiyatı da 23.799 TL ve kalem de dahil olduğu için eğer eğitim, yazma-çizme amaçlarıyla kullanacaksanız yeni iPad Air daha mantıklı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mustafa Dinçer
Eğer üniversite ve benzeri eğitim amaçlarıyla alacaksanız illaki Apple Pencil da alacaksınızdır. Onun için de Apple Pencil USB-C ve 2. nesil olmak üzere iki seçeneğiniz var ve asıl gerekli özellikler manyetik şarj vb. gibi şeyler için 2. nesil tercih etmelisiniz ki bu da tabletin maliyetini 21 bin TL gibi yerlere çıkarır.

Bunun yerine eğitim indirimiyle yeni iPad Air 11 inç (6. nesil) alacak olursanız Apple Pencil Pro ücretsiz geliyor. Bu nesil tablet de 128 GB depolamadan başlıyor ve M2 işlemcisi var. Fiyatı da 23.799 TL ve kalem de dahil olduğu için eğer eğitim, yazma-çizme amaçlarıyla kullanacaksanız yeni iPad Air daha mantıklı.
bahsettiginiz fiyata bulamadım lınk atma sansınız varmı

Hozy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Özay Balcı
bahsettiginiz fiyata bulamadım lınk atma sansınız varmı
1723936689662.png

Bu linkteki fotoğrafını attığım kısma tıklayıp iPad'i 128 GB olarak seçerseniz ve Apple Pencil Pro da eklerseniz sepete gidince kalemin fiyatının sepette düştüğünü göreceksiniz. Bunun için üniversite öğrencisi veya öğretim görevlisi olmanız gerektiğini hatırlatırım.

mcm33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Baris Emre
İndirimden, MEBte görevli öğretmen faydalanabilir mi?

omerfaruk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Ömer Faruk Altınova

128 GB yeterli mi? Yoksa 256 GB mı almak gerekli?

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
İmkan varsa 5 bin lira daha fazla verilerek 6. nesil almak bana daha mantıklı geliyor. Bütçesi bu kadar olan arkadaşlar da gönül rahatlığı ile alabilir bu da hala küçük bir canavar.

Bu arkadaşın dediğine de kesinlikle katılıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

128 GB yeterli mi? Yoksa 256 GB mı almak gerekli?
128 GB'ın hayli hayli yeteceğini düşünüyorum. Bana kalırsa benim gibi iCloud kullanan birine 64 GB da yeterli olur.

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,135
İsim
Ali
Sürekli şehir değiştiriyorum. Telefon ekranı ufak geliyor. Telefonun sürekli şarjı ile uğraşmaktansa alınır.

Evde kardeşime 10. Nesil iPad' i 14.800 liraya almış birisi olarak bu fiyat bana bedava gibi geldi. M1 işlemci ile 3 taksit olması aşırı tetikliyor.

Netflix, BluTv ve YouTube için bana fazlası ile 64GB yeter. 😬

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,248
Üyeler
166,904
Son üye
iganony
Top Bottom