Hocam bu bütçeye çıktıysanız m3 alın ya da ipad pro alın bence.Alıntıyı görüntüle
Sizce öğrenci için uygunmudur yani 14k’lık diğer modelle f/p olarak kıyaslandığında hangisi daha mantıklı ?
Proların 128 i 42 kdan başlıyor. Yani aynı fiyat bandı değil. Bu fiyat bandı için kapasite ve sim özelliği düşünülerek en iyisi bu gibi.Hocam bu bütçeye çıktıysanız m3 alın ya da ipad pro alın bence.
Hocam aşağıda söylenmiş zaten 42k’dan başlıyor.Hocam bu bütçeye çıktıysanız m3 alın ya da ipad pro alın bence.
Bu kadar para 60 Hz ekrana verilmez iPad pro M2 kovalayın 2. Elde
Ben aldım 34.000 6 taksit 1 TB.
2.elde 6 taksit yapan 1 TB iPad pro M2 nerde var, söyle de alalım.
Hayırlı olsun hocam, alıp geçtiysen konuya dönüp canını sıkmasana yahu.
Ben de 1tb ile 512gb arasında kaldım. Aradaki fiyat önemli değil de renk konusunda gri daha fazla hoşuma gittiği için 512'ye karar verdim. Şimdi durduk yere kılıf&klavye arama işi çıktı![]()
1tb ihtiyaç değil ayrıca 25 bine tonla ilan var sahibindende 3 taksit alabilirsinBen aldım 34.000 6 taksit 1 TB.
2.elde 6 taksit yapan 1 TB iPad pro M2 nerde var, söyle de alalım.
1tb ihtiyaç değil ayrıca 25 bine tonla ilan var sahibindende 3 taksit alabilirsin
Adamların satış stratejisi o şekilde.60 hz olmasa kimse ipad pro almazdı.Ama 60hz o kadar da rahatsız etmiyor, işlemci tarafında tüm tabletleri tokatladıkları için performansı gayet tatmin ediyor.Sene 2025te 60 Hz ürün üretilmemeli, üretiliyorsada alınmamalı, arkadaşla aynı fikirdeyim. Ama tabi arz talep meselesi, hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın