İpad Air vs İpad Mini

YURTSEVENGAMER

80+ Silver
Reaksiyon skoru
798
Arkadaşlar 32 gb lik bir ipad air 2 ye sahibim. Tabletin depolamasının az gelmesi ve kasması sebebiyle artık ihtiyaçlarımı karşılamıyor. O yüzden yeni bir ipade geçmek istiyorum.
Sizce mini mi air mi? Kullanımlarım genel olarak innte gezinme , oyun oynama gibi olacak. Alırsam ise kalem kullanacağım.
Sizce hangisi alınmalı?
Bulabildiğim en ucuz linkler:

Bu arada maalesef airpods kampanyasını kaçırdım. Kaçırmasaydım airpods kaça giderdi?

Arkadaşlar 32 gb lik bir ipad air 2 ye sahibim. Tabletin depolamasının az gelmesi ve kasması sebebiyle artık ihtiyaçlarımı karşılamıyor. O yüzden yeni bir ipade geçmek istiyorum.
Sizce mini mi air mi? Kullanımlarım genel olarak innte gezinme , oyun oynama gibi olacak. Alırsam ise kalem kullanacağım.
Sizce hangisi alınmalı?

Bu arada maalesef airpods kampanyasını kaçırdım. Kaçırmasaydım airpods kaça giderdi?
air bütçe varsa

ipad air

Bütçeni zorlamıyorsa Air

Senin kullanımlarına göre performanslarında pek fark yok. Ekran kaliteleri aynı. Büyük ekran ve küçük ekran arasında seçim yapman yeterli olacaktır.

Sizce hangisi alınmalı?

Mini bir telefondan biraz daha büyük, Air ise kullandığın tablete yakın boyutta. Ekran boyutuna göre karar vermen gerekiyor, kalan özellikleri çok yakın zaten.

Anladım hocam muhtemelen air olur alırsam. Airpods kampanyasını kaçırdım gelseydi ve satsaydım ne kadara giderdi sizce?
AirPods ikinci elde satılmıyor. Açılmamış paket olsa bile insanlar almıyor.

Geri