YURTSEVENGAMER
80+ Silver
Arkadaşlar 32 gb lik bir ipad air 2 ye sahibim. Tabletin depolamasının az gelmesi ve kasması sebebiyle artık ihtiyaçlarımı karşılamıyor. O yüzden yeni bir ipade geçmek istiyorum.
Sizce mini mi air mi? Kullanımlarım genel olarak innte gezinme , oyun oynama gibi olacak. Alırsam ise kalem kullanacağım.
Sizce hangisi alınmalı?
Bulabildiğim en ucuz linkler:
Bu arada maalesef airpods kampanyasını kaçırdım. Kaçırmasaydım airpods kaça giderdi?
Sizce mini mi air mi? Kullanımlarım genel olarak innte gezinme , oyun oynama gibi olacak. Alırsam ise kalem kullanacağım.
Sizce hangisi alınmalı?
Bulabildiğim en ucuz linkler:
Apple iPad mini 8.3 (6. nesil) MK7M3TU/A iPad mini 8.3 inç Wi-Fi 64GB Uzay Grisi MK7M3TU/A
17499,00 Ücretsiz kargo. Öğrenci, Öğretmen ve Eğitim Kurumlarına özel indirimlerle Pozitif Teknoloji’den hemen alın. Apple markalı iPad mini 8.3 inç Wi-Fi 64GB Uzay Grisi MK7M3TU/A ürünü eğitim indirimi ile Yetkili Eğitim Uzmanı Pozitif Teknoloji’den hemen alın.
www.pt.com.tr
Tablet Fiyatları - iPad & Tablet PC Modelleri - n11
Tablet ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Tablet çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
www.n11.com
Bu arada maalesef airpods kampanyasını kaçırdım. Kaçırmasaydım airpods kaça giderdi?