Dayım küçük yeğenim için tablet ararken iPad Pro 10.5 Wi-Fi + cellular 256 GB model almış yarında bize gelecek bende de iPad mini 5 var yeni bitti garantisi dayım istersen senin tablet ile bunu takas ederiz dedi sorun yok dedi kabul etmeli miyim?
Dayım küçük yeğenim için tablet ararken iPad Pro 10.5 Wi-Fi + cellular 256 GB model almış yarında bize gelecek bende de iPad mini 5 var yeni bitti garantisi dayım istersen senin tablet ile bunu takas ederiz dedi sorun yok dedi kabul etmeli miyim?
ayak üstü yicek dayın seni takas etme derim karşılaştırmasına bak anlarsınDayım küçük yeğenim için tablet ararken iPad Pro 10.5 Wi-Fi + cellular 256 GB model almış yarında bize gelecek bende de iPad mini 5 var yeni bitti garantisi dayım istersen senin tablet ile bunu takas ederiz dedi sorun yok dedi kabul etmeli miyim?
Dayıma sen getir bakarız dedim tamam dedi o zaman yarın alırım dayımdanmanyak mısın olum yapış
La 2017 de çıkan pro benim mini 5 den çok daha iyi o zaman yarın gelince dayım bakıp alırımMesaj otomatik birleştirildi:
ayak üstü yicek dayın seni takas etme derim karşılaştırmasına bak anlarsın
Peki bu pro iPad Air 4 den iyi mi? zamanında mobil oyun için mini 5 almıştım şuan pc başından kalkmıyorum iPad’de film video izliyorum ama pro alınca mobil oyunlara dönebilirimmanyak mısın olum yapış
İPad Pro 10.5 iPad Air 4 den iyi mi??Mesaj otomatik birleştirildi:
ayak üstü yicek dayın seni takas etme derim karşılaştırmasına bak anlarsın
batarya ve ram iyi sadece işletim sistemi ios 10 da kalmış farkındamısın a12 bionic işlemci var sende ayriyeten onda a10Dayıma sen getir bakarız dedim tamam dedi o zaman yarın alırım dayımdan
Mesaj otomatik birleştirildi:
La 2017 de çıkan pro benim mini 5 den çok daha iyi o zaman yarın gelince dayım bakıp alırım
Dayıma sen getir bakarız dedim tamam dedi o zaman yarın alırım dayımdan
La 2017 de çıkan pro benim mini 5 den çok daha iyi o zaman yarın gelince dayım bakıp alırım
Peki bu pro iPad Air 4 den iyi mi? zamanında mobil oyun için mini 5 almıştım şuan pc başından kalkmıyorum iPad’de film video izliyorum ama pro alınca mobil oyunlara dönebilirim
İPad Pro 10.5 iPad Air 4 den iyi mi??
O zaman takas etmemelimiyimbatarya ve ram iyi sadece işletim sistemi ios 10 da kalmış farkındamısın a12 bionic işlemci var sende ayriyeten onda a10
Apple iPad Pro 10.5" (64 GB) - Apple iPad Air 4 64GB Wi-Fi Gri (MYFM2TU/A) (64 GB) Karşılaştırması - Epey
Epey - Apple iPad Pro 10.5www.epey.com
Hocam sorduğum herkes pro diyor siz pro kötü diyorsunuz neden ayrıca pro 70 mini 5 53 puanbatarya ve ram iyi sadece işletim sistemi ios 10 da kalmış farkındamısın a12 bionic işlemci var sende ayriyeten onda a10
Apple iPad Pro 10.5" (64 GB) - Apple iPad Air 4 64GB Wi-Fi Gri (MYFM2TU/A) (64 GB) Karşılaştırması - Epey
Epey - Apple iPad Pro 10.5www.epey.com
hocam o arkadaş saçmalamış onu boş verin dayındaki çok iyi seninkine göreO zaman takas etmemelimiyim
@brsokcu bakarmısınız hocam bi
Hocam sorduğum herkes pro diyor siz pro kötü diyorsunuz neden ayrıca pro 70 mini 5 53 puan
ne alaka ordaki verilere göre konuştum yanlış bildiğim bir şey varsa düzeltebilirsin saçmalamış vs diyosunhocam o arkadaş saçmalamış onu boş verin dayındaki çok iyi seninkine göre
ben epeydeki fark kıyaslamasında sizin tabletinizdeki öne çıkan özelliklerden dolayı diyorumO zaman takas etmemelimiyim
Hocam sorduğum herkes pro diyor siz pro kötü diyorsunuz neden ayrıca pro 70 mini 5 53 puan
İşlemci olarak senin cihaz biraz daha iyi. Film izliyorum not alıyorum falan diyorsan büyük ekran ve fazla depolama yüzünden istersen takas et ama kesin et kaçırma diyemem.O zaman takas etmemelimiyim
Air 4 içinden geçer onun.Dayıma sen getir bakarız dedim tamam dedi o zaman yarın alırım dayımdan
Peki bu pro iPad Air 4 den iyi mi? zamanında mobil oyun için mini 5 almıştım şuan pc başından kalkmıyorum iPad’de film video izliyorum ama pro alınca mobil oyunlara dönebilirim
İPad Pro 10.5 iPad Air 4 den iyi mi??
Hangi konuda saçmalamış tam olarak? İOS sürümünü yanlış demiş sadece.hocam o arkadaş saçmalamış onu boş verin dayındaki çok iyi seninkine göre
Dayım erken geldi takas ettik mobil oyunlarda 90 fps veriyor ekranı 120 hz kocaman ips hoparlörü büyük ve altta 2 üstte 2 ses kaliteside süper ayrıca dayımın aldığı cihaz iPad pro sıfır gibi kullanılmış cihazın yanlarında aşınma ekranda çizik herhangi bir sorunu yok iyisi takas etmişimİşlemci olarak senin cihaz biraz daha iyi. Film izliyorum not alıyorum falan diyorsan büyük ekran ve fazla depolama yüzünden istersen takas et ama kesin et kaçırma diyemem.
Air 4 içinden geçer onun.
Hangi konuda saçmalamış tam olarak? İOS sürümünü yanlış demiş sadece.
aynen öyle işlemci farkı olabilir ama yıl farkı ve model farkı var.Dayım erken geldi takas ettik mobil oyunlarda 90 fps veriyor ekranı 120 hz kocaman ips hoparlörü büyük ve altta 2 üstte 2 ses kaliteside süper ayrıca dayımın aldığı cihaz iPad pro sıfır gibi kullanılmış cihazın yanlarında aşınma ekranda çizik herhangi bir sorunu yok iyisi takas etmişim
Kamerasıda mükemmel ön arka olarak arka kamerada zoomu fulledim balkondan 50 metre ötesini gayet net çekti çok memnunum
Pro olduğu için çok daha iyi mini 5 işlemcisi daha iyi ama pro daha güzelaynen öyle işlemci farkı olabilir ama yıl farkı ve model farkı var.
Hocam birde ultrada 120 fps oyunlar çok iyi aynı pc gibi akıcıaynen öyle işlemci farkı olabilir ama yıl farkı ve model farkı var.