alpcamalan
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Alp Çamalan
Merhabalar, Amerikada yaşayan bir gurbetçi olarak iki yıllık mac kullanıcısı olup touchMacbook Pro 2017 den çok memnunum ve daha yani bir modele uzun süredir geçmeyi planlıyordum. Bir kaç gün önce Apple'ın klavye değişim programına katılıp laptopun kasasını, klavyesini, ve bataryasını ücretsiz olarak değiştirttim, ev bu durum da ekmeğime yağ sürmüş oldu açıkçası. Bilgisayarın şu anki piyasası 900$ civarı, kasayla bataryanın sıfır olması ve elimde bilgisayarın sorunsuz olduğunu gösteren belge olması satmamı oldukça rahatlatacak gibi görünüyor. Şimdi gelelim asıl mevzuya, elimde iki seçenek var, öncelikle ben Macbook'u fotoğraf editlemek, garageband den müzik kaydı almak, video editlemek, internette gezmek ve film izlemek için kullanıyorum, oyun oynamak için masaüstü bilgisayarım var. Elimdeki ilk seçenek 2019 base model almak, 2020 model de olabilir ama fazla para harcamak istemiyorum üzerine. İkinci seçenek ise 2020 model iPad pro almak, bildiğiniz üzere yeni nesil iPadler en az bir laptop kadar güçlü, şu an iPad almamak için tek çekincem garageband'i mac os deki gibi kullanamayacak olmam. Müzik kayıtlarını masaüstünde kolayca yapabilsem aslına iPad çok daha kullanışlı olacak benim için. Bu konuda sizlere de danışmak istedim, sizce Touch Barlı Macbook Pro mu, yoksa klavyeli ve kalemli 12.9inç iPad Pro mu ? (Bütçe konusunda aşağı yukarı aynı fiyata denk geliyor)
Sadece konu hakkında bilgisi olanlar yazarsa memnun olurum
Sadece konu hakkında bilgisi olanlar yazarsa memnun olurum