karekatekulli
80+
- Reaksiyon skoru
- 58
Tablete o kadar cash verecek insan gidip sahibindenden almaz, al sata gitmez. Parası olan zaten 3-5 umursamadan alıyor.
Pozitif de bile 100.000tl . Ucuz sanki ama bilemedim.Eder ama bu çok ucuz değildi, gönderirdi büyük ihtimal.
Ucuz hocam ama bunu alan adamın iyi bilgisayarı, iyi telefonu, her şeyi iyidir, 20.000 tllik bilgisayarı olan adamın 67.000 tl'ye tablet alması bana saçma geliyor, satması da zor olur bunun.Pozitif de bile 100.000tl . Ucuz sanki ama bilemedim.
O konuda hak veriyorum.Ucuz hocam ama bunu alan adamın iyi bilgisayarı, iyi telefonu, her şeyi iyidir, 20.000 tllik bilgisayarı olan adamın 67.000 tl'ye tablet alması bana saçma geliyor, satması da zor olur bunun.
İptal etmesi için çok ucuz fiyatta değil, mesela 10.000 tl olsa kesin iptal ama bu fiyata gönderebilir, ben 25.000 tllik kahve makinesini 950 TL'ye aldım, hepsiburada iptal etmedi, Vatan'da bu fiyata gönderir diye düşünüyorum.O konuda hak veriyorum.
Teşekkür ederim, attık bir olta bakalım ne olacak.İptal etmesi için çok ucuz fiyatta değil, mesela 10.000 tl olsa kesin iptal ama bu fiyata gönderebilir, ben 25.000 tllik kahve makinesini 950 TL'ye aldım, hepsiburada iptal etmedi, Vatan'da bu fiyata gönderir diye düşünüyorum.
Gelişme olursa buraya yaz bro, ama gelirse satman zor olacak söyleyeyim, Macbook pro gibi tabletTeşekkür ederim, attık bir olta bakalım ne olacak.