iPad Pro al geç. Yüksek bütçede iPadin rakibi yok.Arkadaşlar hangisini önerirsiniz yada başka önerebileceğiniz marka varsa yazarsanız sevinirim (genellikle ders için ve üniversite eğitimi için kullanacagim)
Tamamen sana kalmış. Teknşk tek fark İPad Proda büyük ekran olan daha kaliteli bir ekrana sahip ama pil ömrü daha az. Hangi inç sana daha uygun geliyorsa (kullanım olarak) onu al. Ben 11" olanını kullanıyorum bana bu boyut daha ideal geliyor.İnç yada depolama olarak hangisini secmeliyim
Pil ömründen memnun musunTamamen sana kalmış. Teknşk tek fark İPad Proda büyük ekran olan daha kaliteli bir ekrana sahip ama pil ömrü daha az. Hangi inç sana daha uygun geliyorsa (kullanım olarak) onu al. Ben 11" olanını kullanıyorum bana bu boyut daha ideal geliyor.
Depolama olarak çoğu kişiye 128GB yeter ama almışken 256 da alabilirsin. Sonrası çok profesyonel iş yapmayacaksan gereksiz bence.
İpad proArkadaşlar hangisini önerirsiniz yada başka önerebileceğiniz marka varsa yazarsanız sevinirim (genellikle ders için ve üniversite eğitimi için kullanacagim)
Memnunum. Çok ağır bir kullanımım olmadığı için haftada 2 şarj yetiyor şuan.Pil ömründen memnun musun
Günde 3 saat falan kullanıyorum 10 saat kadar ekran süresi veriyor cihaz. Ağır yazılımlar falan kullanırsam biraz daha düşüyor.Haftada 2 şarj çok iyi. Kalemin 2. Nesil mi ve onun şarj ve performansı nasil
Not ve video izlemek için kullanacağım, teşekkür ederimGünde 3 saat falan kullanıyorum 10 saat kadar ekran süresi veriyor cihaz. Ağır yazılımlar falan kullanırsam biraz daha düşüyor.
Kalem olarak orijinale param kalmadı 200 liralık sahte kullanıyorum şuan için. Onu ilerde alacağım