Hocam appstore da çalışan genuis lar hiç yardımcı olmuyor. Telefonuma su temas etmişti. Açar bakarız kapatmadan veririz yada kapatırız ama kırılırsa karışmayız gibi sert çözüm üretmeyecek tavırları var. Yüksek ihtimalle sizde öyle bir tavır ile karşılaşacaksınız.Arkadaşlar sanırım kardeşim tabletin üstüne oturmuş camda kırılma olmamış ama yamulduğu bariz belli. Garanti kapsamına girecek bir şeyi var mı? Şimdiden teşekkürler
Yaptırılma imkanı var mı kikullanıcı hatası diyip gönderirler geçmiş olsun
Hocam yaptırabiliyor muyuz cihazıHocam appstore da çalışan genuis lar hiç yardımcı olmuyor. Telefonuma su temas etmişti. Açar bakarız kapatmadan veririz yada kapatırız ama kırılırsa karışmayız gibi sert çözüm üretmeyecek tavırları var. Yüksek ihtimalle sizde öyle bir tavır ile karşılaşacaksınız.
bilemiyorum dostumYaptırılma imkanı var mı ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam yaptırabiliyor muyuz cihazı
Sanmam ama belirli ücret karşılığı sanırım bir üst modelini verebiliyorlar. Telefonda 750 tl üstüne verirsem 6s alabileceğimi söyledilerYaptırılma imkanı var mı ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam yaptırabiliyor muyuz cihazı
Ya benSanmam ama belirli ücret karşılığı sanırım bir üst modelini verebiliyorlar. Telefonda 750 TL üstüne verirsem 6s alabileceğimi söylediler
Ekranı kırılmasından korkuyorum yoksa sıkıntım yok zatenSanmam ama belirli ücret karşılığı sanırım bir üst modelini verebiliyorlar. Telefonda 750 TL üstüne verirsem 6s alabileceğimi söylediler
Götür baktır bi benceYa ben
Ekranı kırılmasından korkuyorum yoksa sıkıntım yok zaten