Ipad satıp bilgisayar alınır mı?

Reaksiyon skoru
9
Benim İpad10. nesilim var. Yanında internetten aldığım bluetooth klavye mouse setim de var.Tableti,eski diye sattığım monster bilgisayarımla aldım.Pcde daha çok video düzenleme ,yazılım bazen de oyun oynuyordum(cs2).Tablette hem yazılım yapamıyorum hemde oyun oynayamıyorum.Bu yüzden bilgisayar alıcam.Pc tavsiyeniz varsa tabletin parası üstüne 4 5k koyabilirim.

2. elden temiz bir intel macbook bulabilirsin.

macbookları tam bilmiyom.İ

macbookları tam bilmiyom.İşlemci sonradan mı değiştiriliyor yoksa apple mı üretiyor?
Dostum işlemci değiştirmek diye bir şey yok. Fabrikadan nasıl çıktıysa öyle kalır.

Mantıklı fakat püf noktalarını bilmek lazım bataryası klavyesi gibi temiz bakılmış olması lazım macbookların özellikle.

Benim İpad10. nesilim var. Yanında internetten aldığım bluetooth klavye mouse setim de var.Tableti,eski diye sattığım monster bilgisayarımla aldım.Pcde daha çok video düzenleme ,yazılım bazen de oyun oynuyordum(cs2).Tablette hem yazılım yapamıyorum hemde oyun oynayamıyorum.Bu yüzden bilgisayar alıcam.Pc tavsiyeniz varsa tabletin parası üstüne 4 5k koyabilirim.
intel işlemcili macbook alma sakın, aldığına değmez. Eğer laptop lazm değilde mac mini alabilirsin. Öğrenci indirimi ile 25kya geliyor m4 çip 16 ram

aslında macbook düşünmüyordum çünkü oyun açısından biraz kısıtlı
Post automatically merged:

intel işlemcili macbook alma sakın, aldığına değmez. Eğer laptop lazm değilde mac mini alabilirsin. Öğrenci indirimi ile 25kya geliyor m4 çip 16 ram

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,168
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri