- Bütçe
- 7500
Merhabalar, iki sene sonra üniversite sınavına gireceğim. Bu yüzden önümüzdeki yaklaşık 1.5 sene boyunca elimin altına çalışabileceğim bir cihaz olsun istiyorum. Şu an laptop ve ipad arasında kaldım. Eğer ipad alırsam yanında klavyesi ve kalemiyle beraber alacağım kesin ve air 4. nesil modelini almayı düşünüyorum. Sizin bu konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Yani üniversiteye geçtiğim zaman laptop daha fazla mı işime yarar? Kararsız kaldım çünkü elimde ekstra klavyeli bir ipad alacağım için örnek veriyorum bir araştırma projesi verildiği zaman laptoptaki gibi yazmaktan veya araştırmaktan geri kalacağımı düşünmüyorum. Hem şu son zamanlarda ipad'in yazılımsal olarak dizüstü bilgisayarlara yakınlaştırılacak updateler almasıyla birlikte. Biraz fazla arada kalıyor olabilirim çünkü yüklü bir miktar ödeyeceğim 2 yıl sonra "ahh keşke laptop almasaydım." ya da "ahh keşke ipad alsaydım" demek istemiyorum. Benim fikrimce ipad 2-3 tık daha önde. Çünkü hem kalemiyle beraber not alabiliyorum hem resim olsun daha ilgimi çekiyor. Laptopta yapabileceğim her şeyi yapabileceğimi düşünüyorum. (Oyun oynamak dışında) Zaten laptobu almak istemememin en büyük sebebi de oyun bağımlısı olmam. Elimin altında herhangi bir pc oyunu oynama ihtimalim olursa ders çalışma isteğim kaçar. Fikirlerinizi merakla bekliyorum. Teşekkür ederim vaktiniz için
En çok arada kaldığım durumlardan biri de kullanım süresi. Örnek veriyorum ipad air 4. nesili kaç yıl rahatça kullanabilirim ki?
(teknolojiyi temiz kullanırım)
Mesaj otomatik birleştirildi:
En çok arada kaldığım durumlardan biri de kullanım süresi. Örnek veriyorum ipad air 4. nesili kaç yıl rahatça kullanabilirim ki?
(teknolojiyi temiz kullanırım)