Neler Yeni

Yardım ipadlerin kullanımı hakkında genel bir görüşünüze ihtiyacım var

muscler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Gökdeniz Öztürk
Bütçe
7500
Merhabalar, iki sene sonra üniversite sınavına gireceğim. Bu yüzden önümüzdeki yaklaşık 1.5 sene boyunca elimin altına çalışabileceğim bir cihaz olsun istiyorum. Şu an laptop ve ipad arasında kaldım. Eğer ipad alırsam yanında klavyesi ve kalemiyle beraber alacağım kesin ve air 4. nesil modelini almayı düşünüyorum. Sizin bu konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Yani üniversiteye geçtiğim zaman laptop daha fazla mı işime yarar? Kararsız kaldım çünkü elimde ekstra klavyeli bir ipad alacağım için örnek veriyorum bir araştırma projesi verildiği zaman laptoptaki gibi yazmaktan veya araştırmaktan geri kalacağımı düşünmüyorum. Hem şu son zamanlarda ipad'in yazılımsal olarak dizüstü bilgisayarlara yakınlaştırılacak updateler almasıyla birlikte. Biraz fazla arada kalıyor olabilirim çünkü yüklü bir miktar ödeyeceğim 2 yıl sonra "ahh keşke laptop almasaydım." ya da "ahh keşke ipad alsaydım" demek istemiyorum. Benim fikrimce ipad 2-3 tık daha önde. Çünkü hem kalemiyle beraber not alabiliyorum hem resim olsun daha ilgimi çekiyor. Laptopta yapabileceğim her şeyi yapabileceğimi düşünüyorum. (Oyun oynamak dışında) Zaten laptobu almak istemememin en büyük sebebi de oyun bağımlısı olmam. Elimin altında herhangi bir pc oyunu oynama ihtimalim olursa ders çalışma isteğim kaçar. Fikirlerinizi merakla bekliyorum. Teşekkür ederim vaktiniz için
Mesaj otomatik birleştirildi:

En çok arada kaldığım durumlardan biri de kullanım süresi. Örnek veriyorum ipad air 4. nesili kaç yıl rahatça kullanabilirim ki?
(teknolojiyi temiz kullanırım)

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Merhabalar, iki sene sonra üniversite sınavına gireceğim. Bu yüzden önümüzdeki yaklaşık 1.5 sene boyunca elimin altına çalışabileceğim bir cihaz olsun istiyorum. Şu an laptop ve ipad arasında kaldım. Eğer ipad alırsam yanında klavyesi ve kalemiyle beraber alacağım kesin ve air 4. nesil modelini almayı düşünüyorum. Sizin bu konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Yani üniversiteye geçtiğim zaman laptop daha fazla mı işime yarar? Kararsız kaldım çünkü elimde ekstra klavyeli bir ipad alacağım için örnek veriyorum bir araştırma projesi verildiği zaman laptoptaki gibi yazmaktan veya araştırmaktan geri kalacağımı düşünmüyorum. Hem şu son zamanlarda ipad'in yazılımsal olarak dizüstü bilgisayarlara yakınlaştırılacak updateler almasıyla birlikte. Biraz fazla arada kalıyor olabilirim çünkü yüklü bir miktar ödeyeceğim 2 yıl sonra "ahh keşke laptop almasaydım." ya da "ahh keşke ipad alsaydım" demek istemiyorum. Benim fikrimce ipad 2-3 tık daha önde. Çünkü hem kalemiyle beraber not alabiliyorum hem resim olsun daha ilgimi çekiyor. Laptopta yapabileceğim her şeyi yapabileceğimi düşünüyorum. (Oyun oynamak dışında) Zaten laptobu almak istemememin en büyük sebebi de oyun bağımlısı olmam. Elimin altında herhangi bir PC oyunu oynama ihtimalim olursa ders çalışma isteğim kaçar. Fikirlerinizi merakla bekliyorum. Teşekkür ederim vaktiniz için

En çok arada kaldığım durumlardan biri de kullanım süresi. Örnek veriyorum ipad air 4. nesili kaç yıl rahatça kullanabilirim ki?
Hangi bölüm ona göre öneride bulunucam.

muscler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Gökdeniz Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tıp düşünüyorum şu anlık ama sonuçta önümde iki dönem var ayt/tyt diğer dönem ise kazandığım bölümün dönemi. ama evet tıp düşünüyorum

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
tıp düşünüyorum şu anlık ama sonuçta önümde iki dönem var ayt/tyt diğer dönem ise kazandığım bölümün dönemi. ama evet tıp düşünüyorum
Tıp için kesinlikle ipad hatta videosu vardı
bu video da anlatıyor senin yerinde olsam ipad alırdım çok oyun oynamazsın zaten bağımlı olmazsın.

Merhabalar, iki sene sonra üniversite sınavına gireceğim. Bu yüzden önümüzdeki yaklaşık 1.5 sene boyunca elimin altına çalışabileceğim bir cihaz olsun istiyorum. Şu an laptop ve ipad arasında kaldım. Eğer ipad alırsam yanında klavyesi ve kalemiyle beraber alacağım kesin ve air 4. nesil modelini almayı düşünüyorum. Sizin bu konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Yani üniversiteye geçtiğim zaman laptop daha fazla mı işime yarar? Kararsız kaldım çünkü elimde ekstra klavyeli bir ipad alacağım için örnek veriyorum bir araştırma projesi verildiği zaman laptoptaki gibi yazmaktan veya araştırmaktan geri kalacağımı düşünmüyorum. Hem şu son zamanlarda ipad'in yazılımsal olarak dizüstü bilgisayarlara yakınlaştırılacak updateler almasıyla birlikte. Biraz fazla arada kalıyor olabilirim çünkü yüklü bir miktar ödeyeceğim 2 yıl sonra "ahh keşke laptop almasaydım." ya da "ahh keşke ipad alsaydım" demek istemiyorum. Benim fikrimce ipad 2-3 tık daha önde. Çünkü hem kalemiyle beraber not alabiliyorum hem resim olsun daha ilgimi çekiyor. Laptopta yapabileceğim her şeyi yapabileceğimi düşünüyorum. (Oyun oynamak dışında) Zaten laptobu almak istemememin en büyük sebebi de oyun bağımlısı olmam. Elimin altında herhangi bir PC oyunu oynama ihtimalim olursa ders çalışma isteğim kaçar. Fikirlerinizi merakla bekliyorum. Teşekkür ederim vaktiniz için

Ve öğrencilere büyük indirim yapıyordu apple kendi sitesinde mağazalarında

Son düzenleme:

muscler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Gökdeniz Öztürk
şu an yararlanabiliyor muyuz indirimden?

sanırım üniversite öğrencilerine özelmiş :( üzüldüm. sanırım ipad alacağım fakat kullanım süresi hakkında bir bilginiz var mı üniversite içerisinde bir de yeni bir cihaz almak istemem de

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
şu an yararlanabiliyor muyuz indirimden?

sanırım üniversite öğrencilerine özelmiş :( üzüldüm. sanırım ipad alacağım fakat kullanım süresi hakkında bir bilginiz var mı üniversite içerisinde bir de yeni bir cihaz almak istemem de
Apple cihazları ortalama olarak tanıtım tarihinden itibaren 5 yıl boyunca randımanlı bir şekilde kullanabilirsiniz. 5 yıldan sonra da yine kullanılabiliyor fakat yavaşlamalar sorunlar vs. görülüyor ister istemez. Ona göre hesap edebilirsiniz kabaca.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
2 yıl kullanarak tıp kazandım
kullanım alanı çok geniş
birçok kitaba pdf olarak anında erişim
youtube internet hepsi elinin altında
kalem de alırsın

kesinlikle ipad

muscler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Gökdeniz Öztürk
evet ben de öyle düşündüm kalem klavye kılıf beraber alıcam. göze çarpacak eksiklerini hatalarını söyleyebilir misin? böyle biraz açmanı rica etsem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,046
Üyeler
164,605
Son üye
Eynar