Neler Yeni

IPhone 11 2.el piyasası düştü mü

gokhanium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Gokhan Kel
1.5-2 ay önce satışa koyduğumda 17-18 bin teklifler gelen ip 11 cihazıma şimdi 13-14 bin zor veriyorlar. Satıp kurtulayım mı düştü mü piyasası bu kadar

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Mert Güler
1.5-2 ay önce satışa koyduğumda 17-18 bin teklifler gelen ip 11 cihazıma şimdi 13-14 bin zor veriyorlar. Satıp kurtulayım mı düştü mü piyasası bu kadar
Yurtdışı cihazlar 1 ocaktan itibaren kullanıma açıldı , öncesinde insanlar yedek telefon tutmak adına tepe fiyattan alıyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özellikle iphone cihazı olanlar iphone almak için uğraşıyorlardı çünkü aynı icloud hesabına bağlanınca cihazların birbirine yakın olması çok avantaj sağlıyordu

Mesela bende 14 pro max var diyelim sendeki 11 i aldım hattımı taktım , 11 de telefon çalınca 14 te de çalıyor , mesaj 11 e geldiğinde 14 e te geliyor , iphone 11 telefonu cebinden çantadan çıkarmadan internetini de kullanabiliyorsun vs vs

Ama artık ihtiyaç kalmadı o yüzden eski modellerin fiyatı tekrar düştü

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,054
İsim
kilan embappe
Yurtdışı cihazlar 1 ocaktan itibaren kullanıma açıldı , öncesinde insanlar yedek telefon tutmak adına tepe fiyattan alıyordu

Özellikle iphone cihazı olanlar iphone almak için uğraşıyorlardı çünkü aynı icloud hesabına bağlanınca cihazların birbirine yakın olması çok avantaj sağlıyordu

Mesela bende 14 pro max var diyelim sendeki 11 i aldım hattımı taktım , 11 de telefon çalınca 14 te de çalıyor , mesaj 11 e geldiğinde 14 e te geliyor , iphone 11 telefonu cebinden çantadan çıkarmadan internetini de kullanabiliyorsun vs vs

Ama artık ihtiyaç kalmadı o yüzden eski modellerin fiyatı tekrar düştü
Hocam bunun için kimse 11 almıyor ki zaten. 6S/7 belki batarya da dayansın diye 6S+/7+ maksimum kullanılır bunun için.

Bunun için TR cihaz 11 alacağıma YD 12 alırım kalan 4 ay onun 1 hattını aktif eder 14 Pro + 12 kullanırım mantığı yok ki?

11 piyasası ekstra düştü, doğal olarak. Cihaz artık 5 yıllık eski bir cihaz.

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Mert Güler
Ben de yurtdışı kullanıyorum 6s var ama çok sorunlu çalışıyor diye mecburen xs aldım , insanlar iphone 6s yada 7 kullanmak istemiyor eskide kaldı o modellar artık iphone 11 gibi cihazlar onların yerini aldı 4 ay az bir süre değil kimse tahammül edemiyor 6s 7 ye

Hocam bunun için kimse 11 almıyor ki zaten. 6S/7 belki batarya da dayansın diye 6S+/7+ maksimum kullanılır bunun için.

Bunun için TR cihaz 11 alacağıma YD 12 alırım kalan 4 ay onun 1 hattını aktif eder 14 Pro + 12 kullanırım mantığı yok ki?

11 piyasası ekstra düştü, doğal olarak. Cihaz artık 5 yıllık eski bir cihaz.
YD 12 olayına katılıyorum mantıklı ama tercih meselesi , xs i aldım aileme verdim onlar kullanıyor o şekilde değerlendirmek istediğim için tr aldım

Top Bottom