Yurtdışı cihazlar 1 ocaktan itibaren kullanıma açıldı , öncesinde insanlar yedek telefon tutmak adına tepe fiyattan alıyordu1.5-2 ay önce satışa koyduğumda 17-18 bin teklifler gelen ip 11 cihazıma şimdi 13-14 bin zor veriyorlar. Satıp kurtulayım mı düştü mü piyasası bu kadar
Hocam bunun için kimse 11 almıyor ki zaten. 6S/7 belki batarya da dayansın diye 6S+/7+ maksimum kullanılır bunun için.Yurtdışı cihazlar 1 ocaktan itibaren kullanıma açıldı , öncesinde insanlar yedek telefon tutmak adına tepe fiyattan alıyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Özellikle iphone cihazı olanlar iphone almak için uğraşıyorlardı çünkü aynı icloud hesabına bağlanınca cihazların birbirine yakın olması çok avantaj sağlıyordu
Mesela bende 14 pro max var diyelim sendeki 11 i aldım hattımı taktım , 11 de telefon çalınca 14 te de çalıyor , mesaj 11 e geldiğinde 14 e te geliyor , iphone 11 telefonu cebinden çantadan çıkarmadan internetini de kullanabiliyorsun vs vs
Ama artık ihtiyaç kalmadı o yüzden eski modellerin fiyatı tekrar düştü
YD 12 olayına katılıyorum mantıklı ama tercih meselesi , xs i aldım aileme verdim onlar kullanıyor o şekilde değerlendirmek istediğim için tr aldımHocam bunun için kimse 11 almıyor ki zaten. 6S/7 belki batarya da dayansın diye 6S+/7+ maksimum kullanılır bunun için.
Bunun için TR cihaz 11 alacağıma YD 12 alırım kalan 4 ay onun 1 hattını aktif eder 14 Pro + 12 kullanırım mantığı yok ki?
11 piyasası ekstra düştü, doğal olarak. Cihaz artık 5 yıllık eski bir cihaz.