İphone 14 mü, 13 mü?

Peki sıfır alacak olursam nereden almamı önerirsiniz?

ben vatandan aldım 38.500'e
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.trendyol.com/apple/ipho...&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.20 buradan alabilirsin ben telefon konuların da çok hassas olduğum için mağazadan aldım ama burada 3 bin tl daha ucuz.

uzun ömürlülük açısından 14 daha iyi olur fakat aradaki fiyatta önemli. sıcak bakarsanız samsung s24+ ya da s24 ultra öneririm kesinlikle

ufak tefek farklar için 5-6k bayılmasına gerek yok hem parası cebin de kalır, hem de iphone 13'den de memnunu olur yoksa tabi ki adamlar illaki ufak tefek farklar denilecek kadar ufacık şeyler yapmıştır ama onlara fark diyebileceğimizi sanmıyorum büyük para farkı var çünkü.
Normal kullanım da evet fark yaratmıyor 13 den de memnunum ama işte yeri geliyor o ufak farklar ileriki zamanlarda lazım oluyor. İlerisi için kesinlikle o farklara değer.

Normal kullanım da evet fark yaratmıyor 13 den de memnunum ama işte yeri geliyor o ufak farklar ileriki zamanlarda lazım oluyor. İlerisi için kesinlikle o farklara değer.
hocam şahsen 5-6 bin lira ufak fark için vermezdim ama ben casper via m35den geçtim öyle bir durum var bana iphone 12 bile yeterdi :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 sene kullanacağım zaten sonra değiştiririm 3 sene rahat gider

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,177,225
Üyeler
186,857
Son üye
mevlutynl
Geri