Telefon değiştirmek istiyorum iphone deneyesim var şimdiye kadar samsungcuydum ama iphoneye yakın olmaya başladım alışman zor olur demeyin aynı zamanda iphone 8 kullanıyorum 35k civarı paraya almak istiyorum ya iphone 13 ya da s25fe
Telefon değiştirmek istiyorum iphone deneyesim var şimdiye kadar samsungcuydum ama iphoneye yakın olmaya başladım alışman zor olur demeyin aynı zamanda iphone 8 kullanıyorum 35k civarı paraya almak istiyorum ya iphone 13 ya da s25fe
Az daha çıkıp iPhone 16e öneririm.
13 kullanıyorum ve sanırım 2-3 yıl daha kullanırım. Belki daha uzun olabilir.
Android de var bende. a30 ama aşırı ağırlaştı. Eğer iPhone alıştıysan iPhone devam etmeni öneririm.
Android cihazların 2 köyü yanı var. 1. Si 2. Ek fiyatı ölü ve aşırı düşük. İPhone da yüksek ve değer kaybı az. 2. Kötü yanı ise yavaşlama yapması. Cihazlar 2-3 yıla yavaşlıyor. Elimde İphone 7 var ve halen yağ gibi akıyor.