ben vatandan aldım 38.500'ePeki sıfır alacak olursam nereden almamı önerirsiniz?
https://www.trendyol.com/apple/ipho...&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.20 buradan alabilirsin ben telefon konuların da çok hassas olduğum için mağazadan aldım ama burada 3 bin tl daha ucuz.Peki sıfır alacak olursam nereden almamı önerirsiniz?
Normal kullanım da evet fark yaratmıyor 13 den de memnunum ama işte yeri geliyor o ufak farklar ileriki zamanlarda lazım oluyor. İlerisi için kesinlikle o farklara değer.ufak tefek farklar için 5-6k bayılmasına gerek yok hem parası cebin de kalır, hem de iphone 13'den de memnunu olur yoksa tabi ki adamlar illaki ufak tefek farklar denilecek kadar ufacık şeyler yapmıştır ama onlara fark diyebileceğimizi sanmıyorum büyük para farkı var çünkü.
hocam şahsen 5-6 bin lira ufak fark için vermezdim ama ben casper via m35den geçtim öyle bir durum var bana iphone 12 bile yeterdiNormal kullanım da evet fark yaratmıyor 13 den de memnunum ama işte yeri geliyor o ufak farklar ileriki zamanlarda lazım oluyor. İlerisi için kesinlikle o farklara değer.
3 sene kullanacağım zaten sonra değiştiririm 3 sene rahat giderNormal kullanım da evet fark yaratmıyor 13 den de memnunum ama işte yeri geliyor o ufak farklar ileriki zamanlarda lazım oluyor. İlerisi için kesinlikle o farklara değer.