🔥İndirim İphone 11 64Gb 16.999₺🔥🔥Yenilenmiş

JackRyan

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,421
Ürün: https://app.hb.biz/rBPn5UwEXz01

Kirmizi: https://app.hb.biz/O99lWMSPSunV

Anasayfaya eklemişler, 12 ay garantili güzel fiyat ama alınır mı? bence eski cihaz ihtiyaci olan göz atabilir :)
Screenshot_2023-12-11-22-13-39-484_com.pozitron.hepsiburada-edit.jpg

Screenshot_2023-12-11-22-09-18-950_com.pozitron.hepsiburada-edit.jpg

İphone tarafında yenilenmiş cihazları kesinlikle tavsiye etmiyorum. Hem bu fiyata bu telefon artık alınmaz. 2. el daha temiz ve tüm parçaları orijinal haliyle bu fiyata zaten bulabilirsiniz. GetMobil zaten sazan avlamaya çalışan bir şirket. Kendi sitelerinde yenilenmiş cihazları sıfırından daha pahalıya satıyordu bir ara. Yenilenmiş cihazlarda kullanılan parçalan orijinal parçalar olmuyor ve çok kalitesiz oluyor. TSE onaylı deseler de hikaye... İşçilik seri üretimden kaynaklı vasat. Ayrıca ürünün kalitesini acayip bozuyorlar. 3-4 yenilenmiş cihaz elimde geçti hepsi elimde kaldı tabiri caizse. Bu tarz şirketlere para vermek yerine son kullanıcıdan alınabilir. Bu tarz şirketler ekonomik açıktan yararlanıp türediler ve bir halta yaramıyorlar bana kalırsa. Genelde ürünler sıfırına yakın fiyatta olur...

Yenilenmiş telefon alınmaz, sektörde çalıştım testlerden en ufak bir şeyle geçse bile geçti diyorduk.

yenileşmiş 8 aldım ilk anakartı yandı ondan sonra touch ID bozuldu ondan sonra sım kart yeri bozuldu sonra kaldırdım atttım yenilenmiş telefon alınmaz kesinlikle easycepten aldım bide ben

yenileşmiş 8 aldım ilk anakartı yandı ondan sonra touch ID bozuldu ondan sonra sım kart yeri bozuldu sonra kaldırdım atttım yenilenmiş telefon alınmaz kesinlikle easycepten aldım bide ben
12 ay garantisi var en azindan buranin disardan birinden alcana burdan almak mantikli ama bencede sifir daha iyi

Kesinlikle alınmaz.

Git kaçak Xiaomi al ama iPhone 11 bu dönemde 10 bin bile etmez.

Iphone 11 çok geride kaldı, 12 olsa neyse diyeceğim, sırf iphone almış olmak için alınırsa pişman eder
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yenilenmiş telefon alan adam zaten kötü durumdadır, gidip 2 yıl cikartamayacak telefona bu para verilmez

iphone 11 mi alınır bu devirde 720p ekranı var. fiyatı önemsiz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,282
Üyeler
192,670
Son üye
Enobivino
Geri