alınır bence android almak istemiyosan.en ucuz 7.3k (64gb) fln alınır mı? sizce
Android kullanabiliyorsan alınmaz bence. Daha düşük fiyata aynı özellikli androidler var.en ucuz 7.3k (64gb) fln alınır mı? sizce
alınır bence android almak istemiyosan.
android kulanabiliyorum şuanda 4k param var 4k ya ne çnerisiniz ben şuan iphone 11 için opara biriktiriyodumAndroid kullanabiliyorsan alınmaz bence. Daha düşük fiyata aynı özellikli androidler var.
neden andoid de instgramda video çekerken 3fps ios ta 4932023489902350823 fps ?IOS sevmeyen biri olarak almazdım.
Instagram ve video işleriyle çok alakan yoksa fazla fiyatlandırılmış bir telefon.
android kulanabiliyorum şuanda 4k param var 4k ya ne çnerisiniz ben şuan iphone 11 için opara biriktiriyodum
Abi şu ilkteki muhabbetin açılmasının sebebi adam Xiaomi çöp diyor, karşısındaki de Iphone fazla fiyatlandırılmış diyor.Markaya para veriyorsun kardeşim ben xiaomi kullanıyorum bak röntgen çekicem şimdi (!)
O fiyatta çok daha iyi telefonlar var fakat iphone istiyorsanız alabilirsiniz. Ben olsam ben de iphone alırdım
İnstagram ile apple birlikte çalışıyor. İnstagram daha senkronize ios kısmında.neden andoid de instgramda video çekerken 3fps ios ta 4932023489902350823 fps ?
Instagram ile anlaşması var Iphone'un kalite olduğu gibi aktarılıyor.neden andoid de instgramda video çekerken 3fps ios ta 4932023489902350823 fps ?
A52 kesin önerim. Annem kullanıyor taş gibi telefon.Samsung Galaxy A52 (SM-A525F) Cep Telefonu
Samsung Galaxy A52 SM-A525F detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.comXiaomi Mi 9T Pro 128 GB Cep Telefonu
Xiaomi Mi 9T Pro detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com