ByDolph
80+ Bronze
Dahası
Oyun oynamıyosan iyi hatta bende note 10 pro var. Pubg 60fpsRedmi xiaominin en kötü serisi bence alınmaz.
Oyun oynamıyosan iyi hatta bende note 10 pro var. Pubg 60fpsRedmi xiaominin en kötü serisi bence alınmaz.
Ya düz xiaomi gene iyide redmi kötüalmamda zaten hocam Xiaominin tüm ürünlerinden uzak duruyorum marka hoşuma gitmiyor malesef
gideri varona bakarım hocam telefon hakkında günümüzde nasıldır iye bilgi soruyorum
Zaten kaçak 0 ip11 ler 6/7k gibi ama önermem ana telefon olacaksakendimi bildiğimden beri android telefonlar kullanıyorum bugün sahibindende telefonlara bakarken YD iphone xlerin 5k bandına bulunduğunu gördüm ben daha pahalı sanıyordum 2.telefon olarak alınır mı? yoksa google pixel almayı düşünüyorum aynı banda ama ios işletim sisteminide kullanmak istiyorum sizce ne yapmalıyım
Hocam bu note ve redmi serisinden uzak durmak lazım bence.Oyun oynamıyosan iyi hatta bende note 10 pro var. Pubg 60fps
O zaman 35k verip ip13 alın. X alınmaz.Hocam bu note ve redmi serisinden uzak durmak lazım bence.
xsde mantıklı hocam hangisini bulursam onu alırım sanırım ekran kilidi kullanmıyorum face id problem değilX güzel telefon ama ilk seri olduğu için sıkıntılı kronik sorunları var face id bozuluyor sürekli
Xs öneririm temiz bulursan onu alabilirsin bende vardı 2 sene kullandım sonrasında babama verdim hala kullanıyor face id falan hiç sıkıntı yapmadı
X ler öldü en az 11 al oda ölü de işte kötünün iyisixsde mantıklı hocam hangisini bulursam onu alırım sanırım ekran kilidi kullanmıyorum face id problem değil
uyguna çözersem 11de olablir aslındaX ler öldü en az 11 al oda ölü de işte kötünün iyisi
Google pixelde alabilirsin bu arada en kaliteli androidlerden samsungla kapışır rahat sadece yılın 4 ayı başka telefon taşıyacaksın yanında.kendimi bildiğimden beri android telefonlar kullanıyorum bugün sahibindende telefonlara bakarken YD iphone xlerin 5k bandına bulunduğunu gördüm ben daha pahalı sanıyordum 2.telefon olarak alınır mı? yoksa google pixel almayı düşünüyorum aynı banda ama ios işletim sisteminide kullanmak istiyorum sizce ne yapmalıyım
alinmaz baya eski cihaz sarji 2-3 saat anca giderkendimi bildiğimden beri android telefonlar kullanıyorum bugün sahibindende telefonlara bakarken YD iphone xlerin 5k bandına bulunduğunu gördüm ben daha pahalı sanıyordum 2.telefon olarak alınır mı? yoksa google pixel almayı düşünüyorum aynı banda ama ios işletim sisteminide kullanmak istiyorum sizce ne yapmalıyım