Epey karşılaştırması mı aynen devam et sen oradan. Orta segment telefonun amiral gemisinden iyi olduğunu savunuyorsun
Epey karşılaştırması mı aynen devam et sen oradan. Orta segment telefonun amiral gemisinden iyi olduğunu savunuyorsun
Tamam öyle olsun hocam.O telefonlar onun dengi deği
2 yıl dan sonra zaten insan aramıyor güncelleme, telefonu kullanmaya devam etse dahiBen
S7 edge kullanıyorum. Güncellemeleri yeni kesildi fakat kamerası çok iyi. Performans olarak memmun değilim ama günlük işler için yetiyor.
Türkiyede yaşıyoruz. Aralarında çok fark yok. Ha tabi ki ip11 çok çok daha kaliteli bir telefon. Gerek bir tık üstün işlemcisi gerek uzun süreli kullanımı olsun kalitesi çok iyi. Fakat ben olsam o kadar para vermezdim.o attığın telefonlarla ip11 karşılaştırma videolarını izlemeni tavsiye ederim. Özellikle kamera ve işlemci testleri. Render sürelerine bakmanı özellikle tavsiye ederim.
Tamam kanka tartışmaya gerek yok.Epey karşılaştırması mı aynen devam et sen oradan. Orta segment telefonun amiral gemisinden iyi olduğunu savunuyorsun
Ekranı 720p bu aradaen ucuz 7.3k (64gb) fln alınır mı? sizce
Çocuğun parası varmış. İp11 alınmaz a52 daha iyi diyorsunuz. Daha iyi değil. Sen almayabilirsin bu da normal. Arkadaşa 11 yerine 12 mini öneriririmTürkiyede yaşıyoruz. Aralarında çok fark yok. Ha tabi ki ip11 çok çok daha kaliteli bir telefon. Gerek bir tık üstün işlemcisi gerek uzun süreli kullanımı olsun kalitesi çok iyi. Fakat ben olsam o kadar para vermezdim.
İnstagram Whatsapp tarzı uygulamalar için çok çok yeterli. Kullan geç benim hayalim bilgisayar almak zaten.2 yıl dan sonra zaten insan aramıyor güncelleme, telefonu kullanmaya devam etse dahi
Hiç mi? Hayatında hiç telefon kullandın mı? Ya da teknolojik bir cihaza hiç el sürdün mü?Cepte kalır 3.5K para, iphone 11 den ne farkı var? Hiç..
3.5K farkı hissetirecek kadar diyorum. Ne bu itham??Hiç mi? Hayatında hiç telefon kullandın mı? Ya da teknolojik bir cihaza hiç el sürdün mü?
3500 lirayı hissettirecek kadar fark var.3.5K farkı hissetirecek kadar diyorum. Ne bu itham??
Beni yanlış anlamışsınız hocam. Ben alınmaz çöp falan filan demiyorum tabi ki. İphone kalitesi cidden çok iyi. Fakat ülke şartları maalesef aşağı çekiyor.Çocuğun parası varmış. İp11 alınmaz a52 daha iyi diyorsunuz. Daha iyi değil. Sen almayabilirsin bu da normal. Arkadaşa 11 yerine 12 mini öneriririm