iphone 11 alınır mı?

o attığın telefonlarla ip11 karşılaştırma videolarını izlemeni tavsiye ederim. Özellikle kamera ve işlemci testleri. Render sürelerine bakmanı özellikle tavsiye ederim.
Türkiyede yaşıyoruz. Aralarında çok fark yok. Ha tabi ki ip11 çok çok daha kaliteli bir telefon. Gerek bir tık üstün işlemcisi gerek uzun süreli kullanımı olsun kalitesi çok iyi. Fakat ben olsam o kadar para vermezdim.

ülkemizin ekonomisi kaynaklı pahalı, ama çok güzel telefon.

O fiyata en iyi telefon bence. Alınır kısacası.

Türkiyede yaşıyoruz. Aralarında çok fark yok. Ha tabi ki ip11 çok çok daha kaliteli bir telefon. Gerek bir tık üstün işlemcisi gerek uzun süreli kullanımı olsun kalitesi çok iyi. Fakat ben olsam o kadar para vermezdim.
Çocuğun parası varmış. İp11 alınmaz a52 daha iyi diyorsunuz. Daha iyi değil. Sen almayabilirsin bu da normal. Arkadaşa 11 yerine 12 mini öneriririm

• Beğen
Reaksiyonlar: N0XI
Çocuğun parası varmış. İp11 alınmaz a52 daha iyi diyorsunuz. Daha iyi değil. Sen almayabilirsin bu da normal. Arkadaşa 11 yerine 12 mini öneriririm
Beni yanlış anlamışsınız hocam. Ben alınmaz çöp falan filan demiyorum tabi ki. İphone kalitesi cidden çok iyi. Fakat ülke şartları maalesef aşağı çekiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,190,258
Üyeler
188,908
Son üye
DqeLonex
Geri