Neler Yeni

iphone 11 alınır mı?

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
3500 lirayı hissettirecek kadar fark var.
Fanboy olduğunu belli etmeseydin keşke. Bir telefon parası daha yani 3.5K para ekliyeceğim üstüne ve şarjdan çıkmayan telefon mu kullanıcam?
Kalsın istemem.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Fanboy olduğunu belli etmeseydin keşke. Bir telefon parası daha yani 3.5K para ekliyeceğim üstüne ve şarjdan çıkmayan telefon mu kullanıcam?
Kalsın istemem.
IOS senin önerdiğin telefonun işletim sistemi gibi değil, daha tasarruflu ve daha az pil harcıyor. Fanboy olan biri yok konuda, cahil olan birileri var. Gidip birazcık araştırmanı, öğrenmeni öneririm.

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Poco X3 pro o link teki telefonlardan iyi ve ucuz

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
IOS senin önerdiğin telefonun işletim sistemi gibi değil, daha tasarruflu ve daha az pil harcıyor. Fanboy olan biri yok konuda, cahil olan birileri var. Gidip birazcık araştırmanı, öğrenmeni öneririm.
Bilmediğin için sadece işletim sistemi üzerinden yorumlamanda ayrı bir trajedi. Sen 3.5K para verip İOS işlemcili telefon al o zaman. Prizin başından da ayrılma ama tamam mı? Yoksa şarjı biter kullanamazsın. Ha ayrıca APK uygulamaları da unut.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bilmediğin için sadece işletim sistemi üzerinden yorumlamanda ayrı bir trajedi. Sen 3.5K para verip İOS işlemcili telefon al o zaman. Prizin başından da ayrılma ama tamam mı? Yoksa şarjı biter kullanamazsın. Ha ayrıca APK uygulamaları da unut.
O dediğin eski telefonlarda kaldı. 6/7/8 tamam da ip11 ve sonrasında şarj sorunu yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: N0XI

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
En büyük trajedi sadece şarj konusundan bahseden sana ait. APK uygulamalar da senin olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O dediğin eski telefonlarda kaldı. 6/7/8 tamam da ip11 ve sonrasında şarj sorunu yok.
8’den sonra batarya değişti ve her yeni gelen iOS sürümü daha az pil harcıyor. Nicksiz arkadaş bilmiyor, boş verin.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
En büyük trajedi sadece şarj konusundan bahseden sana ait. APK uygulamalar da senin olsun.
Apk ne yapacaklar anlamıyorum. Android kullanırken de indirmezdim. İphone da da ipa ve sertifika olarak yükleniyor. Bilgisi yok işte

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
deniz berke
en ucuz 7.3k (64gb) fln alınır mı? sizce
Bence hayır samsung'un veya başka bir markanın aynı özeliklere daha ucuz fiyattan ulaşabileceğin birsürü marka var fakat illa apple ekosistemine geçicem diyorsan alınır.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,933
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
iphone 11 modeli çok ağır ben beğenmedim elimi ağrıtıyordu sürekli şuan eski telefonuma geri döndüm. eğer ekran kasa vs önemli değilse se 2020 çok iyi telefon ikinci elde 3.500₺ bulabilirsin. fiyatları aşırı şişik pazarlık yap. iphone x kullanıyorum şuan bunu da önerebilirim ama eski telefon 2 yıl sonra yazılım güncellemesi almaz artık. android alacaksan çok para verme en iyisi de olsa yazılım desteği çok çabuk kesiliyor redmi note 10 gibi telefonları alıp 2 senede bi yenileyebilirsin

Top Bottom