estağfurullah kanka fiyatlar çok saçma haklısınYok o açıdan demedim yanlış anlama. Sadece ben şu anki fiyati hak etmeyeceğini örnek vermek istedim. O arkadaşım zaten 9k civarında almıştı ve o zamanlar ben de almayı düşünüyordum iphone 11i
estağfurullah kanka fiyatlar çok saçma haklısınYok o açıdan demedim yanlış anlama. Sadece ben şu anki fiyati hak etmeyeceğini örnek vermek istedim. O arkadaşım zaten 9k civarında almıştı ve o zamanlar ben de almayı düşünüyordum iphone 11i
Yukarıda dedim zaten. İOS tek seçenek ise fiyatını hak ediyor etmiyor olması bir şey değiştirmeyecek.Anladım hocam senin dediğin de doğru tek aradığı ios cihaz ise alınabilir
11 kullanıyorum s21fe bile daha iyi 11den kamerası ne kadar iyi olsa da yeterli kalmıyo ekran ve pil açısından yeterli değilArkadaşımda 11 var o bile karşılaştırdığımız s22 için daha iyi dedi dostum
yok be kanka11 kullanıyorum s21fe bile daha iyi 11den
Ek olarak güle güle kullanestağfurullah kanka fiyatlar çok saçma haklısın
Hocam s21fe de kamera konusunda memnun olmayanlar vardı sanki11 kullanıyorum s21fe bile daha iyi 11den
S22 için bataryayı akşam bir daha şarj etmen lazım veya pilinin sana yetiyor olması lazım. @LordHasan sana pil hakkında daha iyi bilgi verir.Peki o civarlarda önerebileceğiniz cihaz android olarak s22 midir?
aynen benim öylePeki o civarlarda önerebileceğiniz cihaz android olarak s22 midir?
çok sağolEk olarak güle güle kullan
Hocam s22 yakın zamanda aldım ben memnunum ancak pil konusunda seni üzer bunu açıkça söyleyim. Ben oyun oynayan biri değilim pek ve telefonda pil koruma özelliği açık yani sarj olurken %85e geldiği an duruyor sarj bu şekilde 1 günü ancak çıkarıyorum ya da çıkaramıyorum ama benim hızlı şarj özelliği olan bi powerbankim var o beni kurtarıyor şarjım yetmeyecek olursa. %100 bataryayı da denedim onunla oyun oyanamdan 1 gün çıkıyor oynayarak bilgim yok.Peki o civarlarda önerebileceğiniz cihaz android olarak s22 midir?
Yazdığımı dikkate alarak karşılaştırarabilirsinYada konuya şöyle bir soru sorup konuyu bitireyim S22 mi? İPhone 11 mi?
Batarya kabul ise net S22.Yada konuya şöyle bir soru sorup konuyu bitireyim S22 mi? İPhone 11 mi?
kanka kendin incele bence ios seviyorsan 11 al daha yeni olsun diyorsan s22Yada konuya şöyle bir soru sorup konuyu bitireyim S22 mi? İPhone 11 mi?