İPhone 11 alınır mı?

Yine de aklımda iPhone 11 var, sadece görünüş olarak bile ips bir kalıp. Androidin en kaliteli cihazı bile iPhone 11den daha kötü gözüküyor. Amaç gözükmek de değil ama yine de 11 tercih ederim. Kuzenim de iPhone 6dan geçecek yakınlarda alacağız.

Yine de aklımda iPhone 11 var, sadece görünüş olarak bile ips bir kalıp. Androidin en kaliteli cihazı bile iPhone 11den daha kötü gözüküyor. Amaç gözükmek de değil ama yine de 11 tercih ederim. Kuzenim de iPhone 6dan geçecek yakınlarda alacağız.
şimdiden hayırlı olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1677440697139.png

böyle bir sitede bu fiyat sıfırı artar diye almıştım 2 ay önce düşmüş 700 kafa

Arkadaşlar elimde bir miktar para var 2 ay civarı daha para biriktirip, kendi telefonum olan Huawei p40 liteyi satıp, iPhone 11 128gb almayı düşünüyorum. Artık android istemiyorum. Sizce fiyatını hak ediyor mu? Çoğu kişi ekran ips lcd olduğu için önermiyor sizce çok büyük sorun oluşturur mu?
yurt dışı alma imkanın varsa 12 al

11 yapıştır geç

13 var bendede satıp 11 alıp sistemi yükseltmeyi düşünüyorum 13 ekstra kaçıyor 11 128gb işini her türlü görür

Arkadaşlar elimde bir miktar para var 2 ay civarı daha para biriktirip, kendi telefonum olan Huawei p40 liteyi satıp, iPhone 11 128gb almayı düşünüyorum. Artık android istemiyorum. Sizce fiyatını hak ediyor mu? Çoğu kişi ekran ips lcd olduğu için önermiyor sizce çok büyük sorun oluşturur mu?
S9+,ip11,ip12,pixel 6 pro, zfold 3 kullanmış biri olarak en kötü ekran ip11'de idi. Şahsen o paraya öyle bi ekran kullanmak istemem.

Ben aynı bütçede 3.nesil SE almayı düşünüyorum sende düşünebilirsin.

çok mantıksız olur

en yüksek modelde yd mantıklı şuanlık
mantıksız değil burdan 18k ya 11 alacağına yurt dışı 16k ya 12 alır yada 18k ya 13 alır

Androidin en mühim tarafı açık kaynak olması ve apk yüklenebilmesi. Eğer apk ile işin yoksa 11 al geç 🤣

Geri