iPhone 11 Almalımıyım ?

Bence o kadar paraya bu fark değmez.

Arkadaş için ekran önemli olsaydı Se 2020'den 11'e geçmezdi diye düşünüyorum.
Neyse dostum artık konu sahibi karar verecek. Ben ip11’in kötü yönlerinden bahsettim.

iPhone SE 2020'den iPhone 11'e geçmek performans anlamında neredeyse hiçbir şey değiştirmeyecek ve daha yeni bir teknolojiye geçmiş olmayacaksınız. iPhone 14 serisi 7 Eylül'de tanıtılacak gözünüze kesen bir şey olursa oraya bakın. Belki iPhone 13'lerin fiyatı düşer.

iPhone SE 2020'den iPhone 11'e geçmek performans anlamında neredeyse hiçbir şey değiştirmeyecek ve daha yeni bir teknolojiye geçmiş olmayacaksınız. iPhone 14 serisi 7 Eylül'de tanıtılacak gözünüze kesen bir şey olursa oraya bakın. Belki iPhone 13'lerin fiyatı düşer.
Ya da neredeyse ip13’ün birebir aynısı olan ip12 alabilir :D.

Belki iPhone 13'lerin fiyatı düşer.
İphone 13'lerin fiyatının düşmesi imkansız.
Apple en son zam yaptığından dolar 16.50 civarındaydı ve şuan 18.22.
Neredeyse her tanıtım, gösterim ile birlikte apple siteyi bir kaç saatliğine kapatıp zam yapıyor ve 13 serisi de bundan nasibini alacaktır.

İphone 13'lerin fiyatının düşmesi imkansız.
Apple en son zam yaptığından dolar 16.50 civarındaydı ve şuan 18.22.
Neredeyse her tanıtım, gösterim ile birlikte apple siteyi bir kaç saatliğine kapatıp zam yapıyor ve 13 serisi de bundan nasibini alacaktır.
O da doğru.

Ben SE’de kullandım, 11’de kullandım. 11 fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum bu dönemde. S21 bakabilirsin onun yerine. Bir de kesinlikle eskiyi getir yeniyi götürle telefonu yenileme. İkinci elde sat. Sana 9bin teklif veriyorlarsa 5 binle geri dönecek çünkü pil ömrün 84 olmuş. Onların o verdiği fiyat sıfır telefonlar için gibi düşün.

S21 al bence ya da 12 yurtdışı bak kaydederek kullan. 11’e o paralar verilmez artık.

Bi’de bence kesinlikle zam gelecek 7 Eylül’de.

Şu an iphone 11’in TR fiyatına Yurtdışı 13 alabiliyorsun. 11 almak gibi bir hata yapma.

İkinci elde telefonunu en az 7’ye sat sonra bunlara yönel:

iPhone 12 YD
iPhone 13 YD
Samsung S21 TR
Samsung S22 TR

Yurtdışı konusunda nasıl yapılacağına dair yardımcı olurum. Kendime 13 Pro Max abime 13 aldım. Yurtdışı telefon almaktan korkmayın.

Son düzenleme:
Nasıl kullanabilirim kardeşim
Eğer bilgisayar yoksa kendine bilgisayar alabilirsin. Ya da kaliteli bir kulaklık, kaliteli bir mouse. Bu 10k yı nasil kullanacatini kendi eksinlerine göre bulman lazım. Bu arada iphone 11 e tasarimi daha iyi diye geçmek lazimsa geçebilirsin. Geçme dememe sebebim kendime göre mantiksiz olmasidir

İphone 11 satıştan kalktı bruh :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,654
Üyeler
183,872
Son üye
P.U.T.A.
Geri