Neler Yeni

iPhone 11 Almalımıyım ?

muratktş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
murat aktaş
%50 den fazla kötü satıcı varsa genellemek yanlış değildir. Açılmamış yazıyorlar , alt kısmı bantlayıp satıyorlar.
Pili değişen yeni model iphone cihazlarda pil yüzdesi gözükmüyor. Bunu bilmen yeter.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 yıl ip11 kullandım. 1 yıldır ise yd ip12 kullanıyorum. Bir daha hayatta ip11 almam.
Ekranı 720p ve lcd paneldi. Evet her şeyi çok güzel ama ekranı kötüydü.
Yd 12 öneririm.
Arkadaş Se 2020'den geçecekmiş. 11'in ekranı sorun olmaz arkadaşa.

thematty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Matty Man
Pili değişen yeni model iphone cihazlarda pil yüzdesi gözükmüyor. Bunu bilmen yeter.

Ahkam keser gibi konuşmazsan sevinirim.

tahaa1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
taha drv
İphone 11 daha eski telefon. Sırd gorunusu daha iyi diye bence geçmenin anlamı yok. 10k yı saha farkli aekilde kullanabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Uzay

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,022
İsim
Oğuz Oğuz
%50 den fazla kötü satıcı varsa genellemek yanlış değildir. Açılmamış yazıyorlar , alt kısmı bantlayıp satıyorlar.
Açılmamış ilanların açılmış gibi gösterilmesi zaten yanlıştır. Benim kast ettiğim açılmış kutusuz satılanlar. Sıfır satanlar hakkında bir görüşüm yok.

O fiyata android’de çok daha güzel ekranı olaj modeller var. Ekran önemli ise almazdım.

thematty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Matty Man
Açılmamış ilanların açılmış gibi gösterilmesi zaten yanlıştır. Benim kast ettiğim açılmış kutusuz satılanlar. Sıfır satanlar hakkında bir görüşüm yok.
Sizin bahsettiğinizi nerede bulabilirim?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,022
İsim
Oğuz Oğuz
Sizin bahsettiğinizi nerede bulabilirim?
Sahibinden’e bakarsan ilan var bir sürü. Ama zaten sıfır 18k olan bir telefonu sen 10k’ya alıyorsan her türlü risk vardır içinde. Arkadaşların dediği gibi pili değişmiş olabilir, ekranı replika olabilir. Ben aldım. Face id’de çalışıyordu, pili de 100’dü. Tek sorunu 1 ay kullanılmıştı.
1 senedir kullanıyorum en ufak sorun bile yaşamadım. Güvenilir satıcılar bulmalısın veya alırken faceid testi, pil testi gibi şeyleri yapmalısın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,364
Üyeler
161,844
Son üye
Delpiero01
Top Bottom