iPhone 11 Almalımıyım ?

%50 den fazla kötü satıcı varsa genellemek yanlış değildir. Açılmamış yazıyorlar , alt kısmı bantlayıp satıyorlar.
Pili değişen yeni model iphone cihazlarda pil yüzdesi gözükmüyor. Bunu bilmen yeter.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 yıl ip11 kullandım. 1 yıldır ise yd ip12 kullanıyorum. Bir daha hayatta ip11 almam.
Ekranı 720p ve lcd paneldi. Evet her şeyi çok güzel ama ekranı kötüydü.
Yd 12 öneririm.
Arkadaş Se 2020'den geçecekmiş. 11'in ekranı sorun olmaz arkadaşa.

İphone 11 daha eski telefon. Sırd gorunusu daha iyi diye bence geçmenin anlamı yok. 10k yı saha farkli aekilde kullanabilirsin

%50 den fazla kötü satıcı varsa genellemek yanlış değildir. Açılmamış yazıyorlar , alt kısmı bantlayıp satıyorlar.
Açılmamış ilanların açılmış gibi gösterilmesi zaten yanlıştır. Benim kast ettiğim açılmış kutusuz satılanlar. Sıfır satanlar hakkında bir görüşüm yok.

Pili değişen yeni model iphone cihazlarda pil yüzdesi gözükmüyor. Bunu bilmen yeter.

Arkadaş Se 2020'den geçecekmiş. 11'in ekranı sorun olmaz arkadaşa.
O fiyata android’de çok daha güzel ekranı olaj modeller var. Ekran önemli ise almazdım.

Sizin bahsettiğinizi nerede bulabilirim?
Sahibinden’e bakarsan ilan var bir sürü. Ama zaten sıfır 18k olan bir telefonu sen 10k’ya alıyorsan her türlü risk vardır içinde. Arkadaşların dediği gibi pili değişmiş olabilir, ekranı replika olabilir. Ben aldım. Face id’de çalışıyordu, pili de 100’dü. Tek sorunu 1 ay kullanılmıştı.
1 senedir kullanıyorum en ufak sorun bile yaşamadım. Güvenilir satıcılar bulmalısın veya alırken faceid testi, pil testi gibi şeyleri yapmalısın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,509
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri