Neler Yeni

iPhone 11 + Apple Watch 3 + Airpods Pro Üçlüsü Nasıldır?

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle
nasıl sizce yanında ne tavsiye edersiniz?
iPhone 11 yerine belki X alabilirsiniz, yada se nin son çıkan sürümü, iPhone 11 cok kompakt bir kasa ve bazi meziyetleri var, kulaklık kısmında ise airpods pro değilde normal airpods almanı öneririm, fazla performans farkı yok, apple watch konusunda bir fikrim yok piyasasını bilmiyorum ama seri 3 alınmaz diye duydum

Rulep

80+ Gold
Ben senin yerinden olsam series 3 almazdım airpods 3.nesil+iPhone 12 128 GB alırdım

Cihangir

80+ Gold
Uygunsuz davranış

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Burak Doğan
iPhone 11 yerine belki X alabilirsiniz, yada se nin son çıkan sürümü, iPhone 11 cok kompakt bir kasa ve bazi meziyetleri var, kulaklık kısmında ise airpods pro değilde normal airpods almanı öneririm, fazla performans farkı yok, apple watch konusunda bir fikrim yok piyasasını bilmiyorum ama seri 3 alınmaz diye duydum
11 yerine watchı cıkarıp 12 ekleyip 3.nesil airpods alsam nasıl olur android kullanmaktan bıktım değişiklik olsun istiyorum

Cihangir

80+ Gold
11 yerine watchı cıkarıp 12 ekleyip 3.nesil airpods alsam nasıl olur android kullanmaktan bıktım değişiklik olsun istiyorum
watch alma seri 3 güncelleme almıcak iPhone 12 al

Valost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
YakupT
Üçüde fiyatlarını haketmiyor.
Ona bakarsan şu an hiçbirşey fiyatlarını haketmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mantıklı watch almana gerek yok bence bi zamandan sonra takasın bile gelmiyor ve kozmetik gibi duruyor açıkçası.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Burak Doğan
Ona bakarsan şu an hiçbirşey fiyatlarını haketmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mantıklı watch almana gerek yok bence bi zamandan sonra takasın bile gelmiyor ve kozmetik gibi duruyor açıkçası.
huawei band 6 var zaten onla eşleşiyormuş apple telefonlar onla idare ederim bu arada neden insanlar airpods pro yerine 3.nesil tavsiye ediyor

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
huawei band 6 var zaten onla eşleşiyormuş apple telefonlar onla idare ederim bu arada neden insanlar airpods pro yerine 3.nesil tavsiye ediyor
Tüm özelliklerini kullanamıyorsunuz ama temel şeyleri kullanırsınız sıkıntı olmaz.

Valla onu ben de anlamadım, benim önerim 1K civarı ANC'li ama farklı marka daha ucuz kulaklıklar olur (Edifier TWS NB2 Pro gibi). Bu 2 yerden artırdığın parayla 11'den 12'ye yükselirsin.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Burak Doğan
Tüm özelliklerini kullanamıyorsunuz ama temel şeyleri kullanırsınız sıkıntı olmaz.

Valla onu ben de anlamadım, benim önerim 1K civarı ANC'li ama farklı marka daha ucuz kulaklıklar olur (Edifier TWS NB2 Pro gibi). Bu 2 yerden artırdığın parayla 11'den 12'ye yükselirsin.
apple watchı cıkarınca iphone 12 64 gb alabiliyorum artan paraylada airpods adaptör falan almayı düşünüyorum

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bu dedikleriniz olabilir, ama air pro almanizi kesinlikle tavsiye etmem 3. nesil airpods alabilirsiniz dediğiniz gibi

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,376
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram