Neler Yeni

iPhone 11 + Apple Watch 3 + Airpods Pro Üçlüsü Nasıldır?

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
neden tavsiye etmiyorsunuz ki olumsuz yönleri mi var
olumsuz yönden ziyade düz airpodslar ile fiyat farkı kadar bir performans farkı yok, ufak tefek farklar var fiyat farkına değmez tabii. 3. nesil airpods zaten pro tasarimina benziyor, performansi da yakin bu yuzden pro alinacagina 3. nesil daha mantikli

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Burak Doğan
olumsuz yönden ziyade düz airpodslar ile fiyat farkı kadar bir performans farkı yok, ufak tefek farklar var fiyat farkına değmez tabii. 3. nesil airpods zaten pro tasarimina benziyor, performansi da yakin bu yuzden pro alinacagina 3. nesil daha mantikli
aralarında 850 tl fark var almışken en iyisini almak mantıklı değil mi bi de bu silikon uclu daha iyi oturur diye düşünüyorum böyle kulakdan düşerse korkuyorum

Mert

80+ Silver
O Watch alınmaz, gerisi için problem yok. Bence 12 için şartlar zorlanabilir. Watch çok gerekli değil.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
aralarında 850 TL fark var almışken en iyisini almak mantıklı değil mi bi de bu silikon uclu daha iyi oturur diye düşünüyorum böyle kulakdan düşerse korkuyorum
hocam para zor kazanılıyor eger paraniz varsa alin ama 850tl daha iyi degerlendirilebilir

Destormic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Davut Efe KAYA
Bu üçlü çok güçlü değil , bu üçlü çok sömürücü.

Eğer gidip şu 3 ürünü şu fiyata savunan varsa sorgularım aklını .

IPhone garanti kapsamında yeni telefon veriyormuş da yazılımı iyiymiş de la adamlar eski telefonu 14 bine satıyorsa tabii yaparlar. Ben daha iyi telefonu 14 bine vereyim garantilik kapsamda ben de değiştiririm. Yazılımda da android hem idare ediyor eksik kalır yanı yok hem de çok güçlü Samsng telefonlar var yada iphone 11'den daha iyi.

Kulaklık zaten komedi. Sony WF-1000XM4 felan varken ...

Saat olarak sadece gülüyorum. Samsung'un kol saatine baktığımda daha akıllı saat görüyorum her fonksiyonu olani5 11400 işlemci ile 6900xtyi rahatça besleyebiliyor musun darboğaz yapmıyor mu ekran kartına baktığımda beslemesi güç duruyor

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Sana bir şey diyeyim mi şuan hiçbiri alınmaz.

Series 3 artık güncelleme almayacak ve satıştan kalkacak. Zaten çok eski bir saat. Özellik olarak ta yetersiz.

iPhone 11 çıkalı baya oldu ben de kullanıyorum ama bu fiyata almazdım. Ayrıca 64 gb yeteceğini düşünmüyorum.

Yeni AirPods Pro gelecek onu bekle.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Burak Doğan
Sana bir şey diyeyim mi şuan hiçbiri alınmaz.

Series 3 artık güncelleme almayacak ve satıştan kalkacak. Zaten çok eski bir saat. Özellik olarak ta yetersiz.

iPhone 11 çıkalı baya oldu ben de kullanıyorum ama bu fiyata almazdım. Ayrıca 64 gb yeteceğini düşünmüyorum.

Yeni AirPods Pro gelecek onu bekle.
ne zaman gelir 12ye karar kıldım saat almayacağım e sim saatde kullanılsa belki alırdım ama onun dışında gerek yok diye düşünüyorum

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
ne zaman gelir 12ye karar kıldım saat almayacağım e sim saatde kullanılsa belki alırdım ama onun dışında gerek yok diye düşünüyorum
E sim Apple Watch'lar geldi de fiyatlar aşırı tuzlu. Zaten şuan sadece Turkcell destekliyor.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Burak Doğan
E sim Apple Watch'lar geldi de fiyatlar aşırı tuzlu. Zaten şuan sadece Turkcell destekliyor.
vodafone e sim hizmeti sunuyor fakat saatler için sunmuyor galiba sadece telefonlar için

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
vodafone e sim hizmeti sunuyor fakat saatler için sunmuyor galiba sadece telefonlar için
Saatler için daha yeni geldiği için sadece Turkcell destekliyor. Diğerlerine de en yakın zamanda gelir umarım.

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord