iPhone 11 Düşük Güç Modu

Reaksiyon skoru
38
Selam arkadaşlar 40 günden ber sıfır iPhone 11 kullanıyorum ve 40. Gün pil sağlığım 99 oldu olay aslında 99 olması değil her 5 dakikada bir %1 lik şarjım düşüyor .iphonede düşük güç modu kullanırsam pil sağlığına bir zararı olur mu gündelik hayatta sadece instagram ve spotify kullanıyorum işlemciyi yoracak bir şekilde kullanmıyorum. Anlayacağınız oyun vb yoktur merak ettiğim düşük güç modunu hep kullansam pil sağlığımı korur mu

Hayır koruyamazsin tam tersi düşük güç modu zarar veriyor ve hocam bu devirde iPhone 11 almak artık mantıksız biraz daha biriktirip 13 alabilirdin :)))

Hayır koruyamazsin tam tersi düşük güç modu zarar veriyor ve hocam bu devirde iPhone 11 almak artık mantıksız biraz daha biriktirip 13 alabilirdin :)))
Çok kötü bir telefondan geçtim anlık bir telefona ihtiyacım vardı ve yeterli param yoktu diye zorunlu geçtim ileriki dönemde 13 veya 14 almak aklımda var bu arada birde düşük güç modu düşürüyormuş açmıyım o zaman teşekkürler

Çok kötü bir telefondan geçtim anlık bir telefona ihtiyacım vardı ve yeterli param yoktu diye zorunlu geçtim ileriki dönemde 13 veya 14 almak aklımda var bu arada birde düşük güç modu düşürüyormuş açmıyım o zaman teşekkürler
Dostum dediğim gibi bence biraz daha bekleyebilirdin anlıyorum seni ama biraz biriktirip alabilirdin 11 lerin artık çok bir değeri kalmadı :/ yinede hayırlı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,106
Üyeler
187,930
Son üye
Wasvi
Geri