Neler Yeni

İphone 11 ekranı ne kadar kötü?

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Samet Temel
Bazıları pixellerin sayıldığını filan söylemiş. çok inanasım gelmiyor ama sizin de fikrinizi alayım dedim. Böyle bir şey var mı? Cihazın ekranı 720p değil 800 küsür civarlarında olmalı ve üstelik retina ekran. Bence sayılamıyor olması lazım. İphone 11 kullanan varsa bu konuda beni bilgilendirirse sevinirim.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,192
İsim
uwu
Bazıları pixellerin sayıldığını filan söylemiş. çok inanasım gelmiyor ama sizin de fikrinizi alayım dedim. Böyle bir şey var mı? Cihazın ekranı 720p değil 800 küsür civarlarında olmalı ve üstelik retina ekran. Bence sayılamıyor olması lazım. İphone 11 kullanan varsa bu konuda beni bilgilendirirse sevinirim.
Pikseller sayılıyor diyenler bnim 32inç te fhd kullandımı görseler acaba ne derler
İp11 i kullanmadım ama hocamda vardı telini kullandimda güzeldi

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,874
İsim
Oğuz Oğuz
Ben s9+'dan ip11'e geçmiştim.Ekranin kötülüğünü direk anlamıştım. Sonra satıp 12 alınca ilk dediğim dünya varmış dedim. Lcd panelin bütün ekranı aydınlatması yoruyor. Siyahlar paso aydınlık gri gibi. Bedava verseler kullanmam. İnanılmaz gözümü yormuştu.

Existentia

80+ Silver
Çok kötü, 720p ve o kalitesiz ekranla güneş altında bir şey görüyorum diyen yalan söylüyordur S7 Edge'den geçtim şu an 14 Pro kullanıyorum ama 11 ekranı iyi diyen köyüne dönsün o seviyede kötü

şahin doğan

80+ Platinum
Pixeller sayılıyor diyen net android fanboydur. Ekranın kötü olduğu taraf IPS olması.
Dynamic AMOLED, 1080P'den yüksek çözünürlük, 438 PPI'a sahip S10E ile karşılaştırınca pixellere ve netliğe bakabilirsin bu videoda.
IPS olması kötü ona lafım yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Samet Temel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pixeller sayılıyor diyen net android fanboydur. Ekranın kötü olduğu taraf IPS olması.
Dynamic AMOLED, 1080P'den yüksek çözünürlük, 438 PPI'a sahip S10E ile karşılaştırınca pixellere ve netliğe bakabilirsin bu videoda.
IPS olması kötü ona lafım yok.
hocam valla sürekli telefonlar hakkında konu açıyorum ve sürekli siz yardımcı oluyorsunuz. bütün konularımın altında varsınız. cidden çok teşekkür ediyorum:)

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
O telefondan pikseller sayılsaydı monitör veya TV lere bakınca kör olurduk. Ppi çok daha düşük çünkü. Asıl sorun ekranın ıps olması. Ekranı gerçekten kötü bu arada. Ben tercih etmezdim.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,144
İsim
Alpaslan Çevikel
Hediye verseler satar parasını yerim ya da gider üstüne ekler üst modellerini alırım

louis bloom

80+ Silver
2 sene kullandım öyle abartılı bir sorun yaşamadım ben 11'de şu an 12 kullanıyorum illa ki ekran farkı var ama abartılacak kadar değil şahsen

Top Bottom