Ben S23 kullanıyorum kamerası iPhone 13 den falan iyi kalıyor, bunu bizzat iPhone kullananlar da kabul etti görünce. FE nin kamerası da iyidir diye düşünüyorum ama FE de kamera olarak bilmediğim bir durum varsa bir şey diyemem.Kamerasıda iyi olan başka telefon önerebilirmisin. Şuanlık s23 fe en iyisi gibi duruyor o zaman
İllaki iphone diyorsan yanlış bilmiyorsam kardeşim 11pro yu satıyordu 20-21k ya bence ikinci elden bakılabilir. Ben 11 pro yu kullandım daha sonra 12 ve şu an 12 pro max kullanıyorum ama aklım hala 11 pro da. Kamerası hem çok iyi, ekran boyutu neredeyse full bu yüzden cihazın boyutu da küçülmüş. Pro max lar cebe sığmıyor.Dediğim gibi 25k vermek mantıklı mı yoksa hangi telefonlar yerine geçebilir özellik konusunda.
Güncel olarak kullaniyorum sorularını alabilirim Kamerası o fiyst aralığına göre iyi baska soruları alabilirimKamerası çok iyi gelmedi bana başka önerebilceğin varmı? Poco X6 Pro düşünüyorum ama nasıl sence.
fakat daha iyi kameraya sahip telefonlarda var o fiyat aralığındaGüncel olarak kullaniyorum sorularını alabilirim Kamerası o fiyst aralığına göre iyi baska soruları alabilirim
tek onemli olan kamera ise tercih etmeni tavsiye etmemGüncel olarak kullaniyorum sorularını alabilirim Kamerası o fiyst aralığına göre iyi baska soruları alabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
fakat daha iyi kameraya sahip telefonlarda var o fiyat aralığında
Paranı alıp çöpe atmak istiyorsan on numara seçenek derim ios 18 ile desteğide kesilecek hem daha iyi paranı çöpe atmış olursunDediğim gibi 25k vermek mantıklı mı yoksa hangi telefonlar yerine geçebilir özellik konusunda.