IPhone 11 ilanım sizce ucuz mu?

Faruköse

80+
Reaksiyon skoru
15
Cihazın pil sağlığı %82 fotografta 84 gozukuyor dustugunden dolayi duzelttim bilginiz olsun
Garantisi 24 Temmuz 2025'e kadar sürmektedir.
Cihazın ekranında çizikler bulunmaktadır.
En sondaki fotoğrafta telefonun sağında bir çıkıntı var yere düştüğünden dolayı.
Arka cam temiz lekeler kir ile alakalıdır.
Yeni telefon alacağım için satıyorum.
Alana şimdiden hayırlı olsun.

İlanım bu 14500’e girdim iyi mi fiyat linki verirdim de reklam sayılabilir diye atmadım

Pahalı bile.

Kozmetik olarak sıfır ayarında olsa ve de 128gb olsa belki dicem

Cihazın pil sağlığı %82 fotografta 84 gozukuyor dustugunden dolayi duzelttim bilginiz olsun
Garantisi 24 Temmuz 2025'e kadar sürmektedir.
Cihazın ekranında çizikler bulunmaktadır.
En sondaki fotoğrafta telefonun sağında bir çıkıntı var yere düştüğünden dolayı.
Arka cam temiz lekeler kir ile alakalıdır.
Yeni telefon alacağım için satıyorum.
Alana şimdiden hayırlı olsun.

İlanım bu 14500’e girdim iyi mi fiyat linki verirdim de reklam sayılabilir diye atmadım
sıfır vardı bende o parayı teklif ediyolardı öyle diyim

Ne ucuzu baya pahalısın bile 8 9 piyasası hadi max 10 olsun 12 proları o fiyata satıyolar

Hocam siz nerden bakiyorsunuz 12 pro ben baktigimdada 30 bin civari yurtdisina bakmis olabilir misiniz
Yurtdışına bakmış. Sen ilana kir yüzünden öyle görünüyor yazacağına iyice temizle öyle ilana koy. Ben alıcı olsam fotoyu görsem içimden derim ki "madem kirse temizleyip koysaymış belli ki çıkmayan bir şey". Kendi aleyhine yapmışsın ilanı. İyice temizle telefonu.
Fiyat da 13-14 iyi hızlı satmak için.

Hocam siz nerden bakiyorsunuz 12 pro ben baktigimdada 30 bin civari yurtdisina bakmis olabilir misiniz
Yurtdışı değil yurtiçi sıfırı 30 hepsiburada dikkat ederseniz 2.el karıştırıyo olmayasın hocam normalinde 6 ya 7 ye bile dolu var iphone 11 hadi eskiler diyelim seninki yeni 10 olsun fazla uçma benlik bi durum yok ben sadece söylüyorum alıcı falan değilim cihazınızı öldürüp uygun fiyattan alma planım yok yani gerçekler bu
13 14 kimseye satamaz adım gibi eminim extradan arttırıyorum bile malınızı hatta pro değil pro maxlar var o fiyata

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,294
Üyeler
184,293
Son üye
jocshehe
Geri